AccesoriiStiriTablete

Logitech anunta Logitech Ultrathin Keyboard Folio si Logitech Folio Protective Case ambele pentru iPad mini

Logitech Ultrathin Keyboard Folio for iPad Mini_1

Logitech unul din liderii mondiali in materie de accesorii, a anuntat in cursul acestei saptamani noile carcase / huse din gama Logitech Folio -Logitech Ultrathin Keyboard Folio si Logitech Folio Protective Case pentru tableta Apple iPad mini.

Realizate din materiale premium, carcasele sunt foarte subtiri si foarte usoare, oferind un nivel de protectie foarte ridicat. In plus, Logitech Ultrathin Keyboard Folio dispune de o tastatura integrata ce faciliteaza o experienta rapida si fluida a tastarii.

“Am conceput noile tastaturi folio pentru a completa mobilitatea lui iPad mini,” a precizat Vincent Vanrij, manager al categoriei tablete în cadrul Logitech. “Realizate în spiritul esteticii Apple, ambele tastaturi folio sunt subțiri și ușoare și oferă protecția pe care orice utilizator o dorește pentru tableta sa. Iar Logitech Ultrathin Keyboard Folio pentru iPad mini este rezultatul corelării expertizei Logitech în crearea unei experiențe de tastare confortabile cu un design foarte subțire, ce are ca rezultat o tastare convenabilă din mers.”

Logitech Folio

Logitech Ultrathin Keyboard Folio si Logitech Folio Protective Case vor fi disponibile in Europa incepand cu luna septembrie la preturi recomandate de 79,99 Euro, respectiv 49,99 Euro.

Logitech Folio Protective Case for iPad Mini

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!