SmartphonesStiriTablete

Nokia va lansa cel putin 7 dispozitive in urmatoarele 6 luni. Vezi ce nume de cod vor purta ele

seria Nokia Lumia

In ultimul timp s-au intentit zvonurile despre o serie de dispozitive Nokia care urmeaza sa fie lansate in urmatoarea perioada, printre care se numara o tableta cu Windows RT si un phablet, posibil cu ecran de 5.2 inch in diagonala, care ar putea fi lansat sub denumirea Nokia Lumia 825.

Astazi a aparut in presa online o informatie care dezvaluie numele de cod pentru mai multe dispozitive Nokia, care urmeaza sa fie lansate de producator: Nokia Bandit, Lanai, Orion, Pegasus, Rivendell, Shorty, Sirius. Denumirile sunt utilizate de angajatii Nokia in cadrul companiei, dar numele sub care aceste terminale vor fi comercializate va fi cu totul altul.

Din pacate sursa acestor informatii nu detine detalii despre partea tehnica a acestor dispozitive, dar putem fi siguri ca, cel putin o parte din ele vor avea procesoare quad-core si rezolutie Full HD, multumita suportului oferit in noua actualizarea Windows Phone 8.1.

eveniment-nokia-moscova

Nokia sustine un eveniment cu presa la Moscova, pe data de 28 august, unde vor lansa ceva nou sub sloganul „World Premiere.” Un alt eveniment este asteptat sa aibe loc luna viitoare, pe data de 26 septembrie.

Ne asteptam ca Nokia sa prezinte la IFA 2013, cel putin unul din noile dispozitive.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!