AccesoriiStiriTech

Logitech anunta telecomanda Harmony Touch cu ecran tactil color de 2.4 inci

Telecomanda Logitech Harmony Touch 1

Logitech a lansat un nou model de telecomanda din gama Harmony – Logitech Harmony Touch. Aceasta noua telecomanda vine cu un ecran tactil color cu ajutorul caruia veti putea personaliza si controla sistemele de home-entertainement.

Conceputa sa gaseasca continutul preferat cat mai rapid, telecomanda Logitech Harmony Touch permite adaugarea,inlaturarea si re-ordonarea, a 50 de icoane atribuite fiecare cate unui canal, direct de pe ecranul color tactil de 2,4 inch.

Logitech Harmony Touch va fi disponibil in Europa din luna octombrie la un pret de 179,99 Euro. Mai multe detalii despre aceasta telecomanda gasiti in comunicatul de presa atasat mai jos.

Telecomanda Logitech Harmony Touch 2Telecomanda Logitech Harmony Touch 3

[showhide]

Cu noua telecomandă Logitech Harmony Touch ai tot divertismentul la îndemână

NEWARK, California – 3 octombrie 2012 – Logitech a lansat noul model din gama de telecomenzi Harmony, Logitech Harmony Touch. Această telecomandă premium avansată îți oferă posibilitatea de personalizare cu ajutorul unui ecran color tactil care îți va oferi un control extrem de eficient al sistemului home-entertainment.

Conceput să găsească conținutul preferat cât mai rapid, Logitech Harmony Touch îți permite să adaugi, să înlături și să re-ordonezi, direct de pe ecranul color tactil de 2,4 inch, până la 50 de icoane ale canalelor preferate. După o instalare online simplă, poți accesa toate canalele preferate cu o singură atingere, poți face swipe sau scroll, înlăturând astfel chinul de a memora numerele canalelor și de a parcurge ghiduri lungi pe ecran. Poți seta găsirea rapidă a preferințelor, de la posturi TV la filme, jocuri și muzică.  Tastele telecomenzii sunt illuminate pentru a ajuta la navigarea prin programele preferate, chiar și pe întuneric.

Logitech Harmony Touch reprezintă pasul următor în gama telecomenzilor universale,” a precizat Joerg Tewes, vice președinte al grupului digital home business în cadrul Logitech. “ Utilizatorii pun preț pe conveniență și își doresc sisteme home-entertainment simplu de utilizat. Luând aceste aspecte în cosiderare, Logitech a conceput o telecomandă ce personalizează experiența utilizatorilor, aceștia având un control total asupra sistemelor audio-video.”

Logitech Harmony Touch este compatibilă cu peste 225,000 dispozitive home-entertainment și peste 5,000 de branduri și poate controla până la 15 dispozitive simultan. Suportul de încărcare menține telecomanda încărcată și mereu la îndemână. 

Preț și disponibilitate

Telecomanda Logitech Harmony Touch va fi disponbilă în Europa începând din octombrie la un preț recomandat de 179,99 Euro.

[/showhide]

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!