SmartphonesStiriVideos

Motorola RAZR i primul smartphone cu procesor de 2GHz Intel Atom

telefon android Motorola Razr i Intel Atom

In luna septembrie va spuneam ca, Motorola impreuna cu Intel au lansat primul smartphoneRAZR i, bazat pe un chipset Medfield, ce are la baza un procesorIntel Atom de 2Ghz. Telefonul desi are un ecran Super AMOLED cu diagonala de doar 4.3 inch, a fost anuntat ca, fiind unul cu ecran edge-to-edge.

RAZR i este disponibil incepand din 1 octombrie in tari precum: Anglia, Spania, Franta, Germania si speram noi ca in curand sa ajung si in Romania. Momentan nu avem date din surse oficiale, dar va vom anunta atunci cand vom sti mai multe.

In plus RAZR i are o carcasa confectionata din Kevlar, o baterie de 2000 mAh, mai are o camera de 8MP si ruleaza sistemul de operare Android 4.0 Ice Cream Sandwich, cu posibilitatea de upgrade la Android 4.1 JellyBean. RAZR i este un device ce promite foarte mult, avand in vedere ca este si Intel implicat in acest proiect ar putea deveni un competitor pentru iPhone 5 sau GALAXY S3.

Mai jos am adaugat inregistrarea lansarii acestui model de smartphone, de pe data de 18 septembrie 2012 din Londra, unde a avut loc evenimentul.

httpvh://youtu.be/yHt2ZXEtvik

httpvh://youtu.be/vNw8AQQvXgc

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!