AccesoriiPC DesktopStiriVideos

Logitech lanseaza noua gama G de dispozitive dedicate PC gaming-ului

logitech

Logitech lanseaza o noua gama de produse Logitech G, dedicate in totalitate zonei de PC gaming, care include sase mousi si tastaturi reconcepute si doua noi seturi de casti.

Managereul general al diviziei Logitech gaming, Ehtisham Rabbani a declarat ca: “Odată cu noua gamă Logitech G, gamerii vor observa că în spatele noilor dispozitive se află o pasiune mare pentru știință,” continuand … “așa cum gamerii sunt obligați să treacă nivele de joc, inginerii noștri sunt obligați să testeze teorii științifice. De aproape 20 de ani, ne-am aflat într-o cursă continuă de a dezvolta cele mai performante produse și credem că suntem foarte buni la acest capitol. Cu Logitech G vom continua să împingem limita vitezei, a preciziei, a fiabilității, chiar și a intuiției. O facem pentru că gamerii se așteaptă ca noi să fim cât mai aventuroși. Fiecare alegere de design si decizie legată de inginerie servesc la un singur scop, acela de a-i ajuta pe gameri să trăiască cea mai bună experiență.”

Gama Logitech G include:

  1. Logitech G700s Rechargeable Gaming Mouse – pret 99,99 Euro.
  2. Logitech G500s Laser Gaming Mouse – pret 69,99 Euro.
  3. Logitech G400s Optical Gaming Mouse – pret 59,99 Euro.
  4. Logitech G100s Optical Gaming Mouse – pret 39,99 Euro.
  5. Logitech G19s Gaming Keyboard – pret 199,99 Euro.
  6. Logitech G510s Gaming Keyboard – pret 119,99 Euro.
  7. Logitech G430 Surround Sound Gaming Headset – pret 79,99 Euro.
  8. Logitech G230 Stereo Gaming Headset – pret 59,99 Euro.

Logitech G700s_1

Logitech G700s Rechargeable Gaming Mouseeste un mouse de gaming wireless cu un report rate la nivelul unui mouse de gaming cu fir. Gamerii pot folosi 13 taste de control programabile care te lasa sa programezi actiuni particulare, macro-uri complexe cu apasari de taste multiple, delay-uri repetitive si definite in functie de jucator.

Logitech G500s_1

Pentru gamerii ce joaca FPS, Logitech G500s Laser Gaming Mouse dispune de un gaming grade laser pentru control precis al cursorului pe o varietate de suprafete si o rotita de scroll ultra-rapida dual-mode. Mouse-ul are o greutate personalizabila de aproape 27 grame si posibilitate de ajustare a centrului de gravitate, ceea ce inseamna ca-l poti acorda dupa stilul de joc preferat.

Logitech G400s_1

Logitech G400s Optical Gaming Mouse dispune, ca si celelalte modele, de un invelis hidrofob ce ajuta mainile sa nu devina lipicioase.

Logitech G100s_1

Logitech G100s Optical Gaming Mouse dispune de butoane gandite pentru sesiuni indelungi de click-uri iar tehnologia sensor Delta Zero confera acuratete pentru orice nivel de viteza a mainii.

Logitech G19s_1

Logitech G19s Gaming Keyboard ofera un flux constant de informatii importante pe un LCD GamePanel integrat, ajustabil.

Logitech G510s_1

Logitech G510s Gaming Keyboard ofera 18 taste G programabile, care iti permit sa configurezi pana la 54 de functii diferite de-a lungul a trei moduri diferite, cu trei macro-uri pe tasta.

Logitech G430_1

Logitech G430 Surround Sound Gaming Headset este sustinut de tehnologia Dolby Headphone ce creaza un camp sonor de 360 de grade.

Logitech G230_1

Logitech G230 Stereo Gaming Headset ofera sunet stereo de calitate folosind drivere de 40mm din neodim ce te ajuta sa ramai concentrat la joc pana la final.

Toate aceste produse vor fi disponibile in Europa, din luna mai.

httpvh://youtu.be/uiPKTFLKx6o

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!