SmartphonesStiri

Sony Xperia Z poate fi precomandat acum de la Orange,distribuirea lui din 25 martie

oferta-orange

Intr-un comunicat de presa publicat astazi Orange Romania anunta ca cel mai noul model de smartphone de la Sony Mobile este incepand de astazi disponibil la precomanda pe site-ul operatorului, urmand ca din data de 25 martie sa intre in oferta lor.

Clientii care achizitioneaza telefonul online vor avea parte si de o mica supriza (cadou un Sony SmarWatch in limita stocului). Sony Xperia Z este dotat cu un ecran Full HD de 5 inch, vine cu un procesor quad core Snapdragon S4 Pro de 1.5GHz, 2GB de RAM, camera foto de 13MP cu tehnologia Exmor RS si sistemul de operare Android 4.1 (Jelly Bean).

Puteti cumpara acest model de telefon la pretul de 259 de euro (TVA inclus) impreuna cu abonamentul Pantera 39.

Din oferta „alege un star,” mai fac parte modelel de smartphone LG Optimus G (exclusiv Orange), ce poate fi achizitionat la pretul de 190 de euro (cadou statie andocare) si Nokia Lumia 920 la pretul de 250 de euro (cadou perna incarcare wireless Fatboy).

Pentru mai multe detalii accesati comunicatul de presa atasat ceva mai jos.

[showhide]

Bucureşti, 18 martie 2013. Începând de astăzi, clienții Orange pot face precomandă în magazinul online pentru un nou telefon din gama smartphone star, Sony Xperia™ Z, acesta urmând să intre în ofertă din 25 martie. Mai mult, clienţii care își exprimă intenția să cumpere acest smartphone din magazinul online vor primi cate un cadou special.

Smartphone-ul Sony Xperia™ Z este compatibil cu tehnologia HD Voice, disponibilă exclusiv la Orange și poate fi achiziționat la prețul de 259 de euro (TVA inclus) împreună cu abonamentul Panteră 39. Cu un design subțire, de numai 7,9 mm, Sony Xperia™ Z are la bază sistemul de operare Android Jelly Bean 4.1 și un procesor Qualcomm® Snapdragon™ S4 Pro quad-core 1,5GHz și 2GB RAM. Telefonul dispune de un ecran de 5 inchi full HD și este dotat cu o cameră foto de 13 MP cu tehnologia Exmor™ RS, primul senzor cu video HDR pentru smartphone-uri, care permite utilizatorilor să facă fotografii statice sau în mișcare reușite chiar și atunci când lumina vine din spatele subiectului fotografiat. Inteligent, elegant și durabil, Sony Xperia™ Z este creat pentru a fi rezistent la apă, rezistent la praf și suficient de puternic pentru a face față oricăror provocări.

Clienţii Orange care aleg un Sony Xperia™ Z pot apela la un Orange Expert pentru transferarea conținutului din vechiul telefon în noul smartphone, pentru instalarea aplicaţiilor sau actualizarea software-ului. De asemenea, clienții Orange pot contacta un Orange Expert ori de câte ori au nevoie de asistență în privința utilizării smartphone-ului, fie online, fie în Orange shop sau la telefon, la numarul 408. Orange recomandă clienților să aleagă și o asigurare pentru telefon în primele 30 de zile de la achiziţie pentru a-și proteja investiția de situațiile neprevăzute.

[/showhide]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!