AccesoriiStiriTech

Logitech lanseaza noua boxa UE MINI BOOM

UE Mini Boom

Logitech a lansat UE MINI BOOM, o boxă surpinzător de mică care oferă un sunet bogat şi puternic de 86 de decibeli.

UE MINI BOOM (Ultimate Ears) dispune de o baterie cu o autonomie de 10 ore, butoane simple de control şi conectivitatea Bluetooth. UE MINI BOOM este companionul muzical perfect, fie că urmăreşti clipuri video pe telefonul mobil sau tabletă, fie că organizezi ad-hoc o mică petrecere cu prietenii apropiaţi. Boxa redă un sunet bogat de pe orice dispozitiv cu Bluetooth de la o distanţă de până la 15 metri. UE MINI BOOM se încarcă uşor cu ajutorul micro-USB-ului. De asemenea, poţi împerechea două boxe UE MINI BOOM după ce descarci aplicaţia gratuită UE MINI BOOM (disponibilă pentru iOS şi Android) pentru a te bucura de un sunet stereo, puternic şi bogat. Mai mult, poţi folosi tehnologia NFC pentru a conecta boxa la dispozitivele compatibile.

Având dimenisuni de 11.1cm x 6.7cm x 6.1cm şi o greutate de 301 g, UE MINI BOOM este disponibilă într-o gamă de culori vibrante, precum portocaliu, mov, roşu, galben şi negru. Boxa este extrem de rezistentă datorită ramei de metal şi carcasei de cauciuc.

UE-Mini-Boom-44

Preţ şi disponibilitate

Boxa UE MINI BOOM va fi disponibilă în magazinele Apple din toată Europa începând de astăzi dar şi în celelalte magazine începând din luna februarie 2014 la un preţ recomandat de 99 Euro. Mai multe informaţii se găsesc la www.ultimateears.com.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!