ANDROIDAPLICATIIGamingStiri

Top 7 aplicatii Android (Editie dedicata Jocurilor Olimpice de iarna de la Sochi)

Top 7 aplicatii Android, o editie dedicata jocurilor olimpice de iarna de la Sochi, care incep saptamana aceasta si la care Romania este reprezentata de un numar de 24 de sportivi.

In aceasta saptamana va incepe cel mai important eveniment sportiv al lunii, Jocurile Olimpice de iarna de la Sochi (Rusia). Eventimentul va avea loc in perioada 7 – 23 Februarie, 2014. Am luat hotararea impreuna cu staff-ul Gadget Talk sa dedicam aceasta saptamana acestui eveniment printr-un top de aplicatii si jocuri Android destinate sporturilor de iarna, respectiv iernii.

aplicatii Android

7. Sky Jumping 12

SJ 12 este un joc plin de adrenalina destinat celor pasionati de schi. Calitatea foarte buna a graficii denota implicarea deosebita a producatorului pentru realizarea acestui joc la standardele celor mai pretentiosi gameri.

Descarcati Sky Jumping 12 de aici.

6. SummitX Snowboarding

SX Snowboarding vine cu o grafica 3D impresionanta, iar jucat pe o tableta devine o adevarata placere. Este unul dintre putinele jocuri apreciate, deoarece multe din comentarii sunt pozitive, personal cred ca principalul motiv este compabilitatea cu device-uri Android de la versiunea 2.0 pana la cea mai recenta.

Descarcati SummitX Snowboarding de aici.

5. iStunt 2

iStunt 2 vine cu o grafica asemanatoare cu cea folosita la jocul Granny Smith. iStunt este un joc dinamic ce te va tine concentrat prin misiunea pe care trebuie s-o duci pana la capat. Jocul este sub proprietatea Miniclip si a strans un numar foarte mare de descarcari. iStunt este compatibil cu versiunea Android 2.1 sau superioare.

Descarcati iStunt 2 de aici.

4. BobSleigh eXtreme

BobSleigh de la Dream-Up nu ofera o grafica prea sofisticata, insa misiunea si povestea jocului mentine jucatorul concentrat pana termina si ultima cursa.

Descarcati BobSleigh eXtreme de aici.

3. Snowstorm

Snowstorm este un joc asemanator cu SummitX Snowboarding din punct de vedere al misiunii jucatorului. Nici la grafica nu se deosebeste prea mult de SX S, insa functionalitatiile sunt usor diferite.

Descarcati Snowstorm de aici.

2. Super ski

Super ski este asemanator cu Temple Run sau Subway Surfers. Grafica este foarte buna, iar functionalitatea jocului este una remarcabila tinandu-te concentrat ca si in cazul celor doua jocuri cu care l-am comparat.

Descarcati Super ski de aici.

1. Sochi 2014 Guide

In magazinul Google Play aveti disponibila aplicatia oficiala Sochi 2014 Guide, care va va tine la curent cu olimpiada din aceasta luna. Aplicatia prezinta trasee, date ale probelor si alte informatii despre olimpiada.

Descarcati aplicatia oficiala Sochi 2014 Guide de aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!