LaptopuriStiri

Lenovo lanseaza laptopurile ThinkPad 11e si ThinkPad Yoga 11e cu Windows 8 si Chrome OS

ThinkPad 11e si ThinkPad Yoga 11e

ThinkPad 11e si ThinkPad Yoga 11e o noua gama de laptopuri de la Lenovo, dedicata elevilor si studentilor.

Spre finalul acestei saptamani Lenovo a lansat o noua gama de laptopuri, creata special pentru elevi si stundeti. Noua gama include 2 modele de laptop standard ThinkPad 11e (unul cu Windows 8, celalalt un Chromebook cu Chrome OS) si 2 modele ThinkPad Yoga 11e convertibile (unul cu Windows 8, celalalt cu Chrome OS).

Toate cele patru variante de laptop ThinkPad (Windows/Chrome OS) beneficiaza de o carcasa solida, garnituri cauciucate si porturi ranforsate pentru o mai mare rezistenta la soc, deoarece elevii/studentii au tendinta de a se „juca/lovi” cu ghiozdanele, gentile in care poarta aceste dispozitive dupa ei.

Lenovo-ThinkPad-Yoga-11e-and-ThinkPad-11e-Windows

Ambele modele sunt echipate cu un ecran IPS de 11.6 inch in diagonala si rezolutie 1366 x 768 pixeli (modelele convertibile Yoga dispun de un ecran tactil ce poate fi rotit la 360 grade) si procesoare Intel (nu se stie exact ce model, dar banuim ca e vorba de Celeron generatia a patra) si o baterie de pana la 8 de utilizare.

Modelele Lenovo ThinkPad cu Chrome OS vor avea un pret de pornire de $350, in timp ce modelele cu Windows 8 pornesc de la $450.

lenovo_thinkpad_yoga_11e_chromebook

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!