SmartphonesStiri

Microsoft: Lumia 930 disponibil in Romania

Lumia 930 disponibil in Romania

Lumia 930 disponibil in Romania.

Microsoft a anuntat astazi disponibilitatea smartphone-ului Lumia 930 cu Windows Phone 8.1 pe piata europeana, inclusiv in Romania. Telefonul este varianta europeana a modelului lansat in SUA, Nokia Icon, si ofera tot ceea ce este mai bun de la Microsoft si Lumia in scopul furnizarii celei mai bogate experiente video si foto pe un smartphone.

Lumia 930 vine preinstalat cu tot ecosistemul de aplicatii si servicii ale celor doua companii, totul inglobat intr-un design superb, cu elemente metalice si culori vibrante, mentinand, in acelaşi timp, continutul precum fotografii, filme si documente sincronizate cu dispozitivele de tip Windows Phone, PC, tableta si Xbox.

„În universul social în care trăim astăzi, înregistrarea video şi împărtășirea ei cu alţi oameni au devenit mai importante ca oricând”, a spus Rossen Petkov, General Manager, Microsoft Devices, România şi Balcani.

Lumia 930 va fi disponibil la partenerii din Romania incepand cu aceasta saptamana. eMAG este primul magazin de retail care afiseaza acest model de smartphone. Terminalul va fi disponibil intr-o gama variata de culori vibrante: portocaliu, verde, alb si negru.

2 Comments

  1. Lumia 930 si Lumia 925 cele mai frumoase modele cu Windows Phone. 925 te-ar costa doar jumatate din pretul lui 930, ar fi o alegere buna, poti citi si parerile noastre despre el in reviewul publicat anul trecut..dai un search in site.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!