AndroidAPLICATIISOFTWAREStiri

Magazinul de aplicatii Samsung Apps rebrand-uit in GALAXY Apps

Galaxy Apps

Samsung Electronics este intr-o continua schimbare atat pe partea hardware, cat si pe cea software. In incercarea de a-i oferi un refresh magazinului de aplicatii Samsung Apps, producatorul sud coreean a anuntat saptamana aceasta noua aplicatie care va fi redenumita in Galaxy Apps.

Magazinul Samsung Galaxy Apps ofera acces exclusiv posesorilor de dispozitive Galaxy la sute de aplicatii si, in plus, noul aspect ofera o mai mare functionalitate la tot felul de reduceri si promotii oferite de Samsung clientilor sai. Noua interfata intuitiva seamana oarecum cu cea a Google Play store si este impartita pe trei categorii: Best Picks (cele mai bune alegeri de aplicatii), Top si For Galaxy (sectiune doar pentru dispozitivele Samsung Galaxy).

Sectiunea Best Picks ofera utilizatorilor posibilitatea de a descoperi aplicatiile recomandate de alti utilizatori si tot felul de promotii, in timp ce sectiunea Top afiseaza cele mai populare aplicatii sortate dupa data, pret sau popularitate.

Sectiunea For Galaxy include 4 subcategoriiL Galaxy Gifts (cadouri),  Galaxy Essentials (app care nu trebuie sa lipseasca de pe device-ul tau), Apps for Professionals (orientata spre mediul business) si Galaxy Specials (aplicatii special create cu ajutorul SDK-ului Samsung.

Magazinul Samsung Galaxy Apps va fi disponibil la peste 130 de milioane de utilizatori din 161 de tari.

sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!