SmartphonesStiri

Xperia Z3 fotografiat intr-o comparatie cu Galaxy Note 3

Xperia Z3 fotografiat

Xperia Z3 fotografiat langa un Galaxy Note 3, pentru a ne creea o idee despre dimensiunea lui.

Va vine sa credeti sau nu, desi divizia mobile a producatorului nipon Sony a lansat modelul flagship pe 2014 in luna februarie, acesta pare ca se pregateste de lansarea lui Xperia Z3 in aceasta toamna. Totul pare sa aibe sens, daca ne gandim ca Xperia Z a fost lansat prima jumatate a lui 2013, Xperia Z1 (numar impar) in toamna lui 2013, Xperia Z2 a fost lansat la un an distanta, tot in prima jumatate a anului, logic ar fi, ca Xperia Z3 sa apara in toamana acestui an fiind cu un model cu numar impar si, abia in prima jumatate a lui 2015, Xperia Z4.

Conform unor zvonuri aparute in ultima perioada, dar si a unei galerii foto aparute la sfarsitul saptamanii trecute, in care Xperia Z3 apare intr-o comparatie langa un Galaxy Note 3, acest model de smartphone ar putea debuta la IFA 2014 la Berlin.

Se zvoneste ca Xperia Z3 ar avea un ecran undeva in jurul a 5 sau 5.2 inci in diagonala, lucru confirmat si de aceasta galerie foto, o camera foto de 20.7 MP cu G Lenses, un procesor Snapdragon 805 sau ceva pe 64-biti (noul trend), 3GB de RAM, posibil si un afisaj 2K cu rezolutie Quad HD.

Xperia Z3 fotografiat intr-o galerie:

Asteptam cu nerabdare sfarsitul lunii august, inceputul lunii septembrie, atunci cand acest model impreuna cu varianta mini, Xperia Z3 Compact, ar trebui sa debuteze intr-o mare conferinta de presa Sony Mobile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!