StiriTech

Microsoft anunta lansarea aplicatiei Apportals

apportals

Apportals permite personalizarea ecranului in functie de nevoile fiecaruia

Imediat dupa desemnarea lui Satya Nadella ca noul CEO Microsoft, compania a pus accent pe productivitatea afacerilor, indiferent cat de mari sau mici erau. Lucrurile merg pe o panta ascendenta, anuntandu-se aplicatia Windows 8.1 specifica, numita Apportals.

Apportals este o aplicatie Windows 8.1 ce permite aranjarea unor aplicatii in functie de necesitati, de bunul plac al utilizatorului, sau in functie de functia angajatului, atunci cand vine vorba de o firma, o institutie etc. Partea buna este aceea ca odata aranjate aplicatiile alese, pot fi disponibile pe multiple dispozitive, tablete, smartphone-uri, laptop-uri sau PC-uri, avand o interfata specifica Metro, iar cum Apportals este realizata dupa sistemul de operare, poate rula aplicatii Desktop Windows 7, aplicatii Modern Windows 8, dar si aplicatii Web.

apportals

De exemplu, imaginati-va un business cu 50 de angajati. Cu Apportals, fiecare angajat sau echipa ar avea un desktop special, cu aplicatiile necesare indeplinirii obiectivelor impuse de functia lor. Astfel de aplicatii personalizate in functie de angajat vin din partea directorului, folosind functia Active Directory, oferind acces limitat utilizatorilor. Un exemplu vizual aveti mai sus, putandu-se observa ca un doctor are aplicatii diferite fata de o asistenta, in functie de necesitati.

Microsoft va oferi un demo in cadrul evenimentului Worldwide Partner Conference gazduit pe 14 Iulie 2014, urmand ca aplicatia propriu-zisa sa fie disponibila ceva mai tarziu pentru end users si business clients.

 

sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!