SmartphonesStiri

Panoul frontal al primului Lumia branduit Microsoft, scurs online?

lumia branduit microsoft

Primul Lumia branduit Microsoft?

Nu a trecut mult timp de la stirea despre documentul care arata faptul ca Microsoft renunta la denumirile Nokia si Windows Phone, ca deja a aparut o imagine cu un presupus Lumia branduit Microsoft. Un panou frontal al unui dispozitiv foarte asemanator cu majoritatea terminalelor Lumia (vezi imaginea de mai sus), a fost publicat online. Astfel, putem vedea cu exactitate pe panoul frontal, brand-ul Microsoft.

Pe langa faptul ca putem asista la primul telefon Lumia branduit Microsoft, putem observa marginile foarte subtiri, si dimensiunea acestuia, ce sugereaza un display de minim 5 inch. Probabil, Microsoft va adopta strategia de branduire, debutand apoi cu un flagship sub brandul Microsoft.

Evident, e o chestiune de timp pana vom avea si o parere oficiala din partea companiei cu privire la existenta primului Lumia branduit Microsoft, insa poza de mai sus pare destul de autentica, iar sansele, conform documentului, par sa fie mari, alaturi de cateva semne de intrebare ridicate de catre internauti.

sursa

2 Comments

  1. Telefoanele sunt si vor ramane branduite Lumia (pentru cat timp vom vedea).. diferenta e ca va disparea NOkia din denumiri si va aparea Microsoft: i.e. Microsoft Lumia 1030

  2. psst. parca era vorba ca se va brandui lumia, in niciun caz microsoft. iar poza a e a dracului de asemanatoare cu un telefon chinezesc… parca one plus one ala…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!