StiriTech

Microsoft renunta la denumirile Nokia si Windows Phone

Microsoft renunta la denumirile Nokia si Windows Phone

Microsoft renunta la denumirile Nokia si Windows Phone

Pe 25 Aprilie, Microsoft a finalizat achizitia diviziei Nokia Devices and Services, achizitie privita intr-o maniera nu prea pozitiva de catre utilizatorii Nokia. Acum, Microsoft doreste sa grabeasca lucrurile, astfel ca un document, aparent secret, a fost scapat online.

Acest document spune ca Microsoft renunta la denumirile Nokia si Windows Phone. Strategia ar urma sa fie aplicata in perioada sarbatorilor de iarna de anul acesta. Astfel, aceasta strategie constituie scoaterea brandului Nokia de pe dispozitive, dar si inlocuirea logo-ului Windows Phone de pe smartphone-uri, promotii si campanii.

Microsoft ramane doar cu brand-ul Lumia pentru smartphone-uri, ceea ce inseamna ca pe viitor, compania va lansa smartphone-uri sub numele de Microsoft Lumia, pana la o perioada nedeterminata, mai ales ca a fost achizitionat brand-ul Lumia pentru o perioada de 18 luni, inca de pe data cand achizitia Nokia s-a finalizat. Privind sistemul de operare Windows Phone, acesta nu se va mai numi Windows Phone, conform documentului, ci doar Windows, iar in locul logo-ului actual, va fi unul standard.

Faptul ca Microsoft renunta la denumirile Nokia si Windows Phone, ar putea conduce din nou la o serie de discutii in randul internautilor, mai ales ca achizitia din Aprilie nu a fost bine vazuta de catre fanii Nokia.

 

sursa

2 Comments

  1. pai nu a zis nimeni ca nu va ramane.. Microsoft Lumia 1030 in loc de Nokia, iar sistemul de operare se va numi Windows simplu, fie ca e Desktop sau Mobil, renunta la „Phone.”

  2. O să fie ceva legat de MSN. Eu zic că vor rămâne cu Lumia, pentru că este brandul lor sigla lor în momentul de față.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!