StiriTelecom

Lunar un beneficiu flexi si viteza 4G de la Orange pentru clientii PrePay

beneficiu flexi

Vremea s-a schimbat radical in doar cateva zile, asadar am trecut la sezonul de toamna. Orange Romania este primul operator care anunta ofertele toamnei prin lansarea campaniei „lunar un beneficiu flexi si viteza 4G,” dediata clientilor prepay.

Astfel, indiferent ca ai deja o cartela sau ti-ai cumparat una noua si vrei sa o activezi, clientii Orange PrePay pot opta gratuit pentru un beneficiu flexi, pe care sa il adauge peste optiunea existenta. In functie de optiunea PrePay activa in cont, clientii pot obtine in plus pana la 250 MB trafic de internet oricand, 500 MB trafic de internet noaptea, acces prin Orange TV Go la o selectie de canale TV si 1 GB trafic de internet in cadrul aplicatiei sau 50 MB trafic de internet in roaming.

Oferta se poate activa prin apel gratuit la *100#, ramura flexi, sau direct în contul online Orange, secţiunea bonus beneficii flexi.

Pentru a te bucura de viteza 4G este necesar un dispozitiv compatibil 4G (modem, tableta sau smartphone), sa fii in aria de acoperire disponibila si sa ai un SIM compatibil. Daca nu deti un astfel de SIM, poti merge in orice Orange shop pentru a schimba gratuit SIM-ul actual cu unul cu acces 4G.

„Clienții Orange PrePay sunt mereu în căutarea celor mai noi tehnologii, vor să testeze și să aibă libertate cât mai mare în alegerea beneficiilor de care au nevoie. Prin campania de toamnă, aducem mai aproape tehnologia 4G, pe care o pot încerca și care le va oferi o experiență mult mai plăcută atunci când accesează internetul, Orange fiind singurul operator din Romania care oferă clienților PrePay posibilitatea să folosească traficul de internet la viteze 4G. În plus, au posibilitatea să beneficieze de trafic de internet suplimentar și sa acceseze serviciul Orange TV Go.” a declarat Julien Ducarroz, Chief Commercial Officer la Orange România.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!