LaptopuriPC DesktopStiriTablete

Lenovo anunta Y70 Touch, Z50-75 si ERAZER X310 concepute pentru gaming

lenovo

Lenovo lanseaza un portofoliul intreg de produse dedicate segmentului de gaming – Y70 Touch, Z50-75 si ERAZER X310.

Lenovo a anuntat in cadrul targului IFA 2014 care are loc in Berlin in aceste zile, un portofoliu extins de tablete si PC-uri – Y70 Touch, Z50-75 si ERAZER X310 – care ofera consumatorilor mai multe optiuni care se potrivesc stilului de viata on-the-go (mobil), cat si PC-uri dedicate special jocurilor.

Dupa lansarea TAB S8, prima tableta Androit cu procesor Intel, de asemenea, Lenovo a anuntat lansarea a doua noi PC-uri de gaming de inalta performanta: Y70 Touch, primul laptop touch Lenovo de 17-inch cu cel mai nou procesor si cea mai noua tehnologie in ce priveste placa video pentru gaming HD, cat si ERAZER X310, cel mai nou PC Lenovo, dedicat jocurilor pentru PC.

“Cele mai noi tablete şi PC-uri Lenovo oferă consumatorilor şi mai multe opţiuni din care pot alege device-ul potrivit pentru stilul de viaţă mobil”, spune Jeff Meredith, Vice Presedinte, Marketing, Mobile Business Group, Lenovo. “De la tableta TAB S8 super mobilă la PC-urile pentru gaming Y70 şi ERAZER X310, am optimizat fiecare produs pentru a îndeplini cerinţele consumatorilor.”

“Cu tableta TAB S8 care vine cu procesorul Intel Atom, utilizatorii au libertatea de a experimenta performanţa înaltă cu o durată mare de viaţă a bateriei. Se pot bucura de content-ul pe care şi-l doresc pe noua tabletă cu procesor Intel, inclusiv video-uri şi jocuri”, declară Erik Reid, Vice Presedinte Intel Mobile, Communications Group si General Manager al Tablet Business Unit.

Y70 Touch: Performanţa extremă pentru Gaming HD

Y70 Touch

Lenovo Y70 poate fi echipat cu un procesor de a 4a generaţie Intel Core i7 şi placă video NVIDIA GTX, ceea ce îl face ideal pentru a fi utilizat pentru entertainment şi gaming HD. La 17-inch, Y70 Touch este cel mai mare laptop touchscreen şi deschide un nou nivel în interacţiune pentru editare video sau gaming.

Y70 oferă o experienţă vizuală şi auditivă fantastică şi are un display FHD care dă viaţă filmelor şi jocurilor prin culori puternice, claritate şi rezoluţie. Boxele stereo JBL şi subwoofer-ul cu Dolby Advanced Audio oferă o experienţă audio excepţională, foarte rar întâlnită pe un laptop. Tastatura iluminată se aprinde în medii cu lumină slabă, iar astfel experienţa vizuală este şi mai puternică.

Cu o greutate de sub 3.4 Kg, Y70 Touch este mult mai subţire şi mai usor decat majoritatea laptop-urilor din clasa sa datorită discului optic care suporta atât DVD, cât şi Blu-Ray. Y70 Touch are o durată de viaţă a bateriei de până la 5 ore şi opţiuni customizabile de memorie şi capacitate de stocare, cu până la 16GB DDR3L şi 1TB capacitate de stocare SSHD sau 512GB SSD.

Z50-75: Uşor şi subţire, optimizat pentru gaming

Stilatul laptop Lenovo Z50-75 oferă utilizatorilor o experienţă completă de gaming la un preţ incredibil. Subţire de doar 2.5 cm, are un procesor AMD FX-quadcore, o placă video R7-M260DX 2GB şi o grafică API revolutionară care permite jocurilor şi aplicaţiilor să utilizeze CPU şi GPU mult mai eficient, iar astfel performanţa este îmbunătăţită cu până la 60%. Este echipat cu un display superb de 15.6 inch FHD, cu o rezoluţie de 1920X1080, are o memorie de 16GB DDR3L şi oferă opţiuni multiple de capacitate de stocare de până la 1TB HDD sau 1TB SSHD, cât şi boxe Stereo cu Dolby® Home Theater. Cu aceste caracteristici, Z50-75 oferă utilizatorilor o experienţă de gaming fantastică.

Noul Z50-75 vine la pachet cu două jocuri gratuite şi oferă o selecţie de titluri AAA, precum “Thief” şi “Darksiders”2 , pe care cumpărătorii le pot descărca printr-un site dedicat folosind un cod unic. Această promoţie este disponibila în EMEA doar până pe 31 martie.

Erazer x310

ERAZER X310 Experienţă intensă de gaming

Lenovo ERAZER X310 este cel mai nou produs din gama calculatoarelor dedicate gaming-ului. ERAZER X310 are o placă video NVIDIA GeForce GTX, un procesor quad-core şi spaţiu de stocare de înaltă viteză de până la 2TB de SSHD sau 256GB SSD.  Combinând puterea cu viteza, acest computer le permite utilizatorilor să joace cele mai intense jocuri fără lag. Acest calculator stimulează experienţa de joc prin sistemul de sunet 7.1 Dolby.

Noua carcasă are lumini LED frontale şi un profil futurist care imită liniile elegante ale armurii unui cavaler. Panoul frontal vine echipat cu un capac ce poate fi deschis cu o singură atingere pentru acces facil şi o gură de ventilaţie ascunsă pentru a menţine device-ul la o temperatură adecvată în momentele solicitante ale jocurilor.

Computerul vine şi cu alte caracteristici precum memorie de până la 32GB DDR3, patru porturi USB 3.0 şi un port USB de încărcare pentru conectivitate maximă.

Preţuri şi disponibilitate:

Tableta Lenovo TAB S8 va fi disponibilă la începutul lunii septembrie cu modele care au un preţ de pornire de 199 EURO în magazinele partenere.

Lenovo Y70 Touch va fi disponibil la începutul lunii septembrie cu modele care au un preţ de pornire de 1,299 EURO în magazinele partenere.

Lenovo Z50-75 cu două jocuri gratuite va fi disponibil începând cu luna Octombrie cu două modele, începând de la 599 EURO.

Lenovo ERAZER X310 va fi disponibil în anumite piese la începtului lunii septembrie cu modele care au un preţ de pornire de 599 EURO în magazinele partenere

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!