AndroidSmartphonesSOFTWAREStiriTablete

Telefoanele si tabletele Allview primesc Android 4.4 toamna aceasta

Telefoanele si tabletele Allview primesc Android 4.4

Producatorul Allview a anuntat astazi ca va actualiza in urmatoarele saptamani (de saptamana aceasta si pana in luna noiembrie) o serie de dispozitive la Android 4.4 Kitkat.

Primul telefon din lista care primeste o actualizare de software la versiunea Android 4.4 este modelul Allview X2 Soul.

“Permanent compania Allview se preocupa ca smartphone-urile si tabletele sa primeasca actualizari ale sistemelor de operare. Astazi se vad rezultatele demersurilor initiate in a le oferi clientilor nostri Android 4.4., cea mai noua versiune. In realizarea acestora tinem cont in primul rand de parerile clientilor, care reprezinta o prioritate pentru companie.”, a declarat Lucian Peticila, General Manager Allview.

Astfel, cel mai apreciat model al brandului Allview face saltul de la JellyBean la Kitkat in zilele urmatoare. Posesorii acestui model vor primi o notificare de descarcare a noului software prin sistemul OTA (over the air). Asta inseamna ca nu necesita conectarea telefonului la un calculator pentru a fi actualizat softul. De preferat, atunci cand veti fi notificat pentru instalarea Android 4.4 sa fiti conectati la o retea WiFi si sa aveti cel putin 50% baterie.

Pentru majoritatea produselor, modificarile aduse de update-urile la Android 4.4. oferite de Allview se observa in primul rand la viteza de rulare a aplicatiilor. Astfel, sistemul devine mai cursiv, mai usor de accesat si mai intuitiv. Totodata, mai multe aplicatii au un design mai atractiv si inovativ. Spre exemplu, galeria de imagini este structurata pe foldere, iar imaginile pot fi vizualizate in functie de data la care au fost realizate, de persoanele care apar in fotografii ori in functie de locatie.

De asemenea, update-ul Android 4.4 aduce aplicatii noi precum cea de compas sau functii noi care vin in intampinarea nevoilor consumatorilor. Spre exemplu, managerul de aplicatii contine acum toate functiile utile precum optimizatorul de energie, functia de monitorizare trafic, dar si cea de curatare de memorie doar prin miscarea telefonului. De asemenea, la optiunea de setari rapide exista acum si o bara de reglare a luminozitatii, precum si un buton de eliberare a memoriei.

Procedurile de update se regasesc pe website-ul companiei la sectiunea Update.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!