MacStiriTech

Macbook Pro Retina 13” ramane in cursa pentru acest an

macbook pro21

Ipad Mini si Macbook Pro 13” cu retina display au fost amanate din cauza materialelor necesare care nu sunt disponibile momentan. Cu toate acestea, in timp ce noi nu stim prea multe despre Ipad Mini, se spune ca noul Macbook Pro 13” ramane ca obiectiv sa fie lansat anul acesta.

Richard Shim analist la firma de cercetarea NPD Display Search sustine ca productia pentru display-urile Retina este suficienta cat sa garanteze lansarea laptopului anul acesta, mai exact in aceasta toamna.Chiar daca productia a fost intarziata programul de lansare a produsului ramane acelasi.

Richard Shim dezvaluie cateva informatii din interior prezentandune cateva specificatii despre noul Macbook Pro de 13”. El sustine ca noul model va avea o rezolutie de 2560 x 1600, care este doar putin mai mica decat cea de pe modelul de 15”. Acest nou model este comparat ca pret intre un varf de gama de 13” fara Retina Display si un model de 15 ” cu Retina Display.

Shim crede ca Macbook Pro 13” Retina Display va fi lansat dupa Ipad Mini , dar din moment ce Apple nu a lansat inca invitatii nu suntem sigurii cand vor lansa defapt Ipad Mini.Tot ce putem spune este ca un anunt official este asteptat curand.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!