SmartphonesStiri

Samsung lanseaza GALAXY S III mini GT-I8190, un smartphone de 4 inci cu Android 4.1 JellyBean si functii similare GALAXY S III

GALAXY SIII mini GT I8190 6

De acum, smartphone-ul de top de la Samsung are un „frate mai mic”: Samsung GALAXY S III mini! Noul model beneficiaza de design-ul care l-a consacrat pe GALAXY S III, insa intr-o forma mai compacta, care il face foarte ușor de manevrat chiar si de catre o doamna sau domnisoara cu maini mici.

Dimensiunile reduse nu au însemnat, insa, compromiterea performanței. GALAXY S III mini (GT-I8190) incorporeaza un ecran Super AMOLED de 4 inci si ruleaza sistemul de operare Android 4.1 (Jelly Bean). In același timp, modelul include tehnologiile inteligente pe care le putem regasi pe GALAXY S III, precum S Voice, Smart Stay, Direct Call sau Smart Alert.

Este telefonul care poate fi numit iPhone 5 killer avand in vedere dimensiunile lui, specificatiile dar si sistemul de operare Android.

Data disponibilitatii si pretul acestui model nu au fost deocamdata date publicitatii de catre producatorul sud coreean, insa ne asteptam sa ajunga in Romania undeva la 300 – 350 de euro la liber pana de sarbatori. Mai jos aveti atasat si comunicatul de presa Samsung pentru mai multe detalii despre GALAXY S3 Mini.

[showhide]

Samsung lansează GALAXY S III mini, un smartphone mic, dar puternic 

Design-ul elegant și ușurința de utilizare ale lui GALAXY S III, într-un smartphone compact 

SEOUL, Korea – 11 octombrie 2012 – Samsung Electronics Co., Ltd, lider global în media digitale și tehnologii convergente, a anunțat astăzi lansarea lui GALAXY S III mini, versiunea de dimensiuni mai mici a smartphone-ului GALAXY S III. GALAXY S III mini oferă performanțe de top, o utilizare intuitivă și design-ul inspirat din natură care a consacrat modelul GALAXY S III, toate, într-un corp compact, cu un ecran de 4 inci. 

„GALAXY S III a lansat un nou concept de smartphone, care și-a dovedit popularitatea peste tot în lume. Acum, oferim design-ul revoluționar, utilizarea intuitivă și tehnologiile inteligente și pe GALAXY S III mini, un smartphone compact,” a declarat JK Shin, Președinte și Șef al Diviziei IT & Mobile Communications în cadrul Samsung Electronics. „Vom continua să facem toate eforturile pentru a oferi o experiență de utilizare cu adevărat remarcabilă, care să răspundă celor mai înalte exigențe.” 

GALAXY S III mini rulează Android™ 4.1 (Jelly Bean), cea mai recentă versiune a celui mai popular sistem de operare din lume. Jelly Bean oferă o performanță grafică excelentă, alături de o nouă experiență Google Search™ integrând Google Now™, ce pune la dispoziție informațiile potrivite chiar înainte de a le cere. 

GALAXY S III mini are același design inovator al modelului GALAXY S III. Telefonul este foarte ușor de utilizat, chiar și cu o singură mână, datorită ramei curbate și dimensiunii reduse. Ecranul SuperAMOLED de 4.0 inci permite vizionarea de conținut multimedia sau navigarea pe Web în cele mai vii și mai clare culori. 

Noul model integrează tehnologii inteligente special create astfel încât utilizatorii să poată folosi telefonul într-un mod cât mai natural. S Voice, software-ul avansat de recunoaștere a vocii, permite utilizarea comenzilor vocale pentru a debloca telefonul, activa comenzi simple, reda melodii, ajusta volumul, organiza agenda, sau pentru a lansa automat camera și realiza fotografii. 

GALAXY S III mini poate fi controlat și cu ajutorul gesturilor, pentru o experiență de utilizare naturală. Cu ajutorul funcției Smart Stay, camera telefonului urmărește ochii utilizatorilor și menține ecranul aprins atunci când acesta este privit. La citirea unui SMS, funcția Direct Call permite apelarea automată a expeditorului său prin simpla ridicare a telefonului la ureche. Smart Alert atenționează utilizatorii în legătură cu apelurile ratate sau cu mesajele, imediat ce telefonul este ridicat. 

Noul telefon permite sharing de conținut într-un mod simplu și rapid. Cu ajutorul funcției S Beam, utilizatorii pot trimite un fișier audio de 10MB în doar două secunde prin simpla atingere a telefonului de un alt dispozitiv cu funcția S Beam, inclusiv Samsung GALAXY S III sau GALAXY Note II, chiar și în lipsa semnalului Wi-Fi, sau a semnalului de rețea. Cu ajutorul funcției Buddy Photo Share, fotografiile pot fi împărtășite simultan cu toți prietenii din imagine, direct din interfața camerei sau din galeria foto. 

[/showhide]

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!