StiriTech

Vodafone ofera clientilor sai posibilitatea achizitionarii de telefoane/tablete la abonament cu plata in rate fixe, redeschide magazinul de pe Blvd Magheru

intrare magazin magheru renovat

In lunia iulie, Vodafone Romania anunta deschiderea unuia dintre cele mai mari magazine Vodafone din RomaniaVodafone Experience Store. Astazi al doilea mare operator de telefonie mobila din tara, anunta redeschiderea magazinului de pe bulevardul Magheru.

Tot de astazi Vodafone ofera clientilor sai posibilitatea de a putea achizitiona telefonul, smartphone-ul sau tableta dorita la abonament cu plata in rate fixe (12 sau 24 rate fara dobanda), optiunea este disponibila numai clientilor ce folosesc un card de credit emis de una din urmatoarele banci UniCredit Tiriac Bank, Raiffeisen BankCitibank Romania sau Credit Europe Bank.

„Ne dorim sa facilitam accesul clientilor nostri la tehnologie, oferindu-le posibilitatea sa achizitioneze terminalele pe care si le doresc in rate fara dobanda”, a declarat Iñaki Berroeta, CEO al Vodafone Romania.

Aceasta decizie vine probabil pentru a stimula cumpararea de smartphon-uri si tablete in Romania, segment la care clientii romani nu exceleaza, asta si pentru faptul ca terminalele ajung in tara la preturi mult prea mari (vezi exemplul tabletei Nexus 7 sau mai nou iPhone 5), iar puterea de cumparare este foarte scazuta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!