SmartphonesStiri

O macheta iPhone 6 ridica discutii pe marginea noilor modele de iPhone

macheta iPhone 6

Macheta iPhone 6

Au trecut cateva luni bune de cand primele zvonuri care sugerau ca Apple va lansa anul acesta un iPhone 6 in doua variante: un model cu un ecran cu diagonala de 4.7 inch si unul cu un ecran cu diagonala intre 5.5 si 5.7 inch, au aparut pe Internet. Aceste zvonuri continua sa reapara din luna in luna, oferind noi indicii care mai de care mai credibile sau mai putin credibile.

Cele mai proaspete zvonuri vin saptamana aceasta chiar din China, acolo unde Apple se bazeaza pe furnizorul Foxconn, cel care ii asambleaza si produce device-urile an de an.

O serie de fotografii cu o macheta iPhone 6 aparute saptamana aceasta in China, fac mare valva in mediul online. Conform site-urilor specializate pe subiectul Apple, macheta iPhone 6 din aceste imagini a fost realizata dupa o serie de schite / desene date publicitatii de MacFan, un magazin din Japonia.

Dupa diferite analize care mai de care mai pertinente, se pare, ca macheta ar reprezenta design-ul modelului iPhone 6 care va avea un ecran cu diagonala intre 5.5 si 5.7 inch. Macheta ne arata o noua generatie de iPhone mult mai mare in dimensiuni si mai subtire decat iPhone 5S, dar si o camera foto pe spate iesita usor in exterior din carcasa.

iphone_6_55_mockup_side

Daca cele doua modele de iPhone 6 sunt reale, atunci ne asteptam ca noile modele sa fie dotate cu un ecran cu rezolutie intre 1280 x 720; 1920 x 1080 si, chiar rezolutie Quad HD – 2560 x 1440.

In plus, se zvoneste ca Apple a inceput livrarea faimosului safir catre fabricile de asamblare din China, safir ce va fi utilizat la protejarea noilor telefoane, a lentilei camerei foto si a butonului Home, sub care se ascunde senzorul Touch ID.

Sunteti pro sau contra unui iPhone de dimensiuni mai mari ca cele actuale?

sursa | sursa2

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!