StiriTech

Dimple, un accesoriu inedit pentru smartphone si tableta

dimple

Dimple, un accesoriu inedit pentru smartphone si tableta

Ce spuneti de 4 butoane personalizabile, ce pot fi atasate pe un smartphone sau tableta? Dimple poate face asta. Cu ajutorul tehnologiei NFC implementate pe telefon sau tableta, Dimple ofera 4 butoane ce pot fi personalizate pentru a avea acces mult mai rapid la cele mai frecventate aplicatii.

Nu necesita modificari software, ci simpla existenta a tehnologiei NFC (Near Field Communication) pe telefon sau tableta. Fiecare buton are un ID NFC, astfel incat Dimple stie ce aplicatie e atribuita pe fiecare ID. Din pacate, smartphone-urile cu carcasa din metal, ca HTC One nu permit functionarea unui astfel de accesoriu. Motivul este necunoscut.

Dimple e in stadiu de proiect, iar pentru a fi comercializat pe piata trebuie finantat. Astfel, in data de 6 Mai, pe Indiegogo are loc o campanie de finantare, iar dezvoltatorii acestui proiect spera ca va fi gata pe la inceputul lunii August. Iar pentru o donatie de $27 poti rezerva un astfel de accesoriu, insa doar daca aceasta campanie va reprezenta un succes.

 

sursa 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!