SmartphonesStiri

Noi imagini si un videoclip cu macheta telefonului iPhone 6

macheta telefonului iPhone 6

Macheta telefonului iPhone 6, protagonista unui videoclip si al unei galerii foto.

Orice utilizator de iPhone si nu numai, stie ca Apple lanseaza, poate cel mai indragit si mai asteptat smartphone din piata, doar odata pe an. Din acest motiv, mass media si siteurile de specialitate au foarte mult timp la dispozitie pentru a specula, a comenta pe aceasta tema si, chiar a va oferi imagini si videoclipuri cu prototipuri ale telefonului iPhone, ca si in cazul de astazi.

Probabil, ca sunteti familiarizati deja cu macheta telefonului iPhone 6, pe care am vazut-o in nenumarate randuri in diferite ipostaze. Macheta telefonului iPhone 6, ce apare astazi intr-o serie de fotografii, dar si intr-un videoclip de aproximativ 4 minute si jumatate este, defapt, o reproducere fidela a lui iPhone 6, pe care Apple il construieste in aceasta perioada in Asia, in uzinele Foxconn din Shenzhen.

Se zvoneste, ca telefonul va fi anuntat undeva dupa jumatatea lunii septembrie si ca va fi disponibil spre comercializare undeva in luna octombrie. Conform precedentelor lansari, iPhone 6 ar trebui sa ajunga pe rafturi, cel putin in Statele Unite, pana pe 5 sau 10 octombrie.

via

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!