StiriTechTelecom

RCS&RDS a deschis primul magazin DIGI in Bucuresti

magazin DIGI

Compania RCS&RDS a inaugurat primul magazin DIGI in Bucuresti. Cu aceasta ocazie RCS&RDS lanseaza un nou concept de prezentare sub brandul DIGI, in care intra intreaga oferta de servicii de telecomunicatii, precum si divizia de continut TV, respectiv toate televiziunile detinute

Acest magazin DIGI deschis in centrul Bucurestiului (bulevardul Magheru, nr. 1) este primul dintr-o serie de magazine pe care compania intentioneaza sa le deschida pe tot teritoriul Romaniei sub brandul DIGI.

„Prin lansarea noului concept de magazin Digi, ne dorim sa le oferim clientilor nostri un mediu placut, un spatiul prietenos unde pot testa serviciile si unde pot primi informatii despre ofertele companiei. Acesta este un alt pas important pe care RCS & RDS il face pentru a spori si simplifica interactiunea clientilor cu oferta completa de servicii de telecomunicatii Digi de care pot beneficia.” a declarat Valentin Popoviciu, Director Dezvoltare RCS & RDS.

imagine-generala-magazin Digi

Magazinul are o suprafata de 100 metri patrati si este delimitat in mai multe zone:

  1. zona de consiliere si vanzare servicii si produse Digi pentru acasa
  2. zona de consiliere si vanzare Digi Mobil, unde clientii au acces la gama de echipamente si telefoane mobile
  3. zona de plata a facturii, unde clientii isi pot achita facturile lunare

Totodata, acest magazin Digi este dotat cu echipamente de ultima generatie pentru a le oferi utilizatorilor posibilitatea de a testa serviciile companiei.

stand-magazin-digi

RCS & RDS a deschis magazine sub brandul Digi si in orasele Oradea, Constanta, Galati. Compania va moderniza gradual si va integra in noul concept de prezentare cele peste 300 puncte de prezenta proprii existente la nivelul intregii tari.

In luna aprilie a acestui an RCS&RDS a lansat pe piata de telecom o oferta foarte atractiva – noul abonament Digi Mobil Optim Nelimitat la doar 5 Euro.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!