AccesoriiStiri

Magic Mouse 2 si noua tastatura wireless – noi periferice marca Apple

Magic Mouse 2 si noua tastatura wireless

Apple Magic Mouse 2 si noua tastatura wireless de la Apple cu Bluetooth 4.2, apar pe site-ul celor de la FCC.

FCC este acronimul de la „Federal Communications Commission” (Comisia Federala de Comunicatii). Aceasta comisie reglementeaza comunicatiile interstatale si internationale prin radio, televiziune, prin satelit si cablu de pe intreg teritoriul american.

Magic Mouse 2 si noua tastatura wireless

Zilele trecute au aparut pe pagina de internet a acestei comisii 2 imagini cu ceea ce pare ca va fi noul magic mouse de la Apple si urmatoarea generatie de tastatura wireless de la aceasta companie. Principalele diferente dintre actuala generatie si noul Magic Mouse 2 si noua tastatura wireless vor fi in interior, acestea primind un upgrade de la Bluetooth 2.1 la noua generatie de Bluetooth 4.2. Aceasta schimbare va asigura o mai buna comunicare intre computerul principal si periferice, o alta schimbare se va observa in durata de viata a bateriei. Pe langa imbunatatirea conectivitatii Bluetooth, noile dispozitive vor fi echipate cu baterii lithium reincarcabile, ceea ce ii va scuti pe utilizatori de schimbarea clasicelor baterii AA, cum se gasesc in actuala generatie de Magic Mouse si a tastaturii wireless.

Magic Mouse 2 si noua tastatura wireless

Este posibil ca Apple Magic Mouse 2 si noua tastatura wireless sa fie lansate alaturi de urmatoarea generatie de iPhone din luna septembrie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!