EvenimenteStiriTech

Maguay a organizat editia a 11-a ‘No Time for DownTime’

Ieri, 3 octombrie, in cadrul celei de-a 11 editii a evenimentului ‘No Time for DownTime’ organizat de producatorul roman Maguay la Hotel Merriott, in Bucuresti, au fost prezentate solutii informatice si aplicatii software cu functie critica pentru infrastructura unei intreprinderi sau organizatii, noi servere, solutii de stocare, dar si noi parteneriate ale companiei.

La eveniment a participat o parte a presei de specialitate, printre care ne-am numarat si noi, cei de la Gadget Talk Romania, specialistii IT si reprezentanti ai managementul companiilor din Romania, care au discutat direct cu lideri si generatori de tehnologie la nivel global, precum: Intel, Oracle, SAP, Symantec, Fortinet, Promise Technology, Nexenta sau Kingston, Aten.

No Time for Downtime 11 a fost structurat in doua sectiuni: prezentari sustinute de catre partenerii evenimentului, unde au fost  descrise tehnologii si solutii de ultima ora si un showcase, in cadrul caruia specialistii Maguay si ai partenerilor au realizat demonstratii live relevante privind perfomantele pe care le pot atinge solutiile expuse.

„Pornind de la nevoile reale ale utilizatorilor, educand si inovand piata locala, am oferit in cei 21 de ani de activitate solutii performante hardware si software la un excelent raport pret/performanta, integrand intotdeauna cele mai noi tehnologii disponibile. Urmand aceasta viziune, am reusit mereu sa ne atingem obiectivele propuse.”, a declarat Corvin Pughin, Director Comercial Maguay.

Prezentarea sustinuta de catre Eduard Pughin, Director Operatiuni, s-a axat pe noutatile aparute in portofoliul de solutii hardware si software oferite de Maguay.

Reprezentantul Intel Corporation, Technical Consultant Alejandro Pacheco, a adus in discutie importanta inovatiei in tehnologie, intrand in amanunt in ceea ce priveste segmentul de data center. Johan van den Boogaart, Partner Account Manager CEE Nexenta Systems, a dezvoltat subiectul solutiilor de stocare si a prezentat solutia NexentaStor. Martijn Duijm, Consulting Systems Engineer Fortinet, a prezentat informatii despre atacurile DDOS, masurile de protectie si importanta acestora pentru protejarea datelor companiei. Tot in zona de protectie a datelor, Vasile Aniculaesei, Country Manager, Symantec Romania, a prezentat auditoriului solutia Symantec DLP, pentru securizarea informatiilor din companii.

Prezentarile Oracle, au atins 2 subiecte distincte din zona de aplicatii si hardware. Costin Ditescu, Applications Principal Sales Consultant, Oracle Romania, a vorbit despre implementarea fara efort a regulilor, normelor si legislatiei cu Oracle Policy Automation. Adrian Gheorghevici, Engineered Systems Solution Specialist, Oracle Romania a pus accentul pe performanta extrema care poate fi atinsa cu Oracle Engineered Systems.

Pentru un flux mare de date, companiile necesita o solutie de stocare fiabila, subiect atins si de catre Youri Jozee, Business Development Manager EMEA Promise Technology. Subiectul solutiilor de e-learning a fost acoperit de Luminita Scarlat, Senior Presales Specialist, SAP Romania, care a prezentat solutia SAP Enterprise Learning. Reprezentantul Kingston, Gabriel Gidea, Business Development Manager Romania & Bulgaria, a prezentat importanta memoriilor DDR in configurarea produselor hardware.
Toate solutiile prezentate in cadrul evenimentului se regasesc in oferta comerciala a companiei Maguay si beneficiaza de un suport de vanzari si tehnic calificat.

Pentru mai multe informatii despre acest eveniment si prezentarile sustinute in cadrul lui, ieri, va invitam sa accesati www.NTFD.ro 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!