StiriTablete

Dell Venue 7 si Venue 8 doua tablete cu Android

Recent board-ul compania Dell a acceptat oferta de 25 de miliarde de dolari facuta de Michael Dell, ceea ce inseamna ca producatorul american va deveni o companie privata in urmatoarele luni, daca tranzactia este aprobata de guvernul SUA. Intre timp, producatorul a lansat doua tablete de buget  Dell Venue 7 si Venue 8 cu Android 4.2.2 (JellyBean).

Desi, specificatiile nu ne dau pe spate, tabletele au specificatii, sa spune, asemanatoare cu ceea ce oferea Google anul trecut prin lansarea tabletei Nexus 7.

Dell Venue 7, asa cum numele sugereaza, are un ecran IPS cu diagonala de 7-inch si rezolutie 1280×800, un procesor dual-core de 1.6GHz Intel Ati Clover Trail, 2GB de RAM, 16GB memorie interna + slot microSD, o camera foto pe spate de 3MP si una VGA in fata.

Dell Venue 7

Dell Venue 8 beneficiaza de un ecran IPS de 8-inch cu rezolutie 1280×800, un procesor dual-core, la fel Intel Clover Trail, dar clock-uit la o frecventa mai mare 2GHz, are 2GB de RAM, 16/32GB stocare interna + slot microSD, o camera foto pe spate de 3MP si una frontala de 2MP.

Pretul celor doua modele este de $150 modelul Dell Venue 7, respectiv $180 modelul Dell Venue 8. Ambele tablete vor fi comercializate din data de 18 octombrie chiar pe site-ul producatorului.

Sunt doua tablete interesante pentru piata noastra, Sa speram ca ambele modele vor comercializate in viitorul apropiat de magazinele de retail de la noi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!