LaptopuriStiriTablete

Matebook, gadgetul 2-in-1 extrem de subtire cu Windows 10, propus de Huawei

Matebook

Huawei nu si-a dezvaluit varful de gama Huawei P9 in cadrul Mobile World Congress, asa cum poate multi dintre noi ne asteptam. Insa, a venit cu un gadget cel putin la fel de interesant. Este vorba despre Huawei Matebook, un dispozitiv 2-in-1 (tableta/laptop) cu Windows 10 (Pro sau Home Edition), care va aduce un nou mod de a face business si le va crea in acelasi timp concurenta gadgeturile Surface Pro 4 si iPad Pro anul acesta.

Huawei demonstrează capacitatea sa de a inova în materie de design și de a acorda atenție detaliilor, în cazul finisajelor, printr-un produs de top, impecabil realizat, care redefinește un nou stil de business – conectivitate pentru toate dispozitivele în aproape orice scenariu,” a declarat Richard Yu, CEO Huawei Consumer Business Group. “Huawei a canalizat cu succes experiența sa vastă în a construi produse premium și îndeplinește nevoile mediului de business prin lansarea unui dispozitiv eficient, capabil să integreze funcții destinate atât job-ului, cât și divertismentului.”

Matebook este realizat din metal, masoara numai 6.9mm grosime si este echipat cu un ecran IPS LCD de 12″ ce dispune de o rezolutie de 2.160 x 1.440 pixeli. Hibridul dispune de un senzor de amprente integrat in butonul de volum (ingenioasa idee) la fel ca phabletul Mate 8, vine cu procesoarele Intel Core M (M3, M5 si M7 – generatia a VI-a), cu 4 sau 8GB memorie RAM si intre 128 si 512GB SSD.

matebook

Bateria lui Matebook va oferi pana la 10 ore de utilizare standard si poate fi utilizat alaturi de o tastatura foarte subtire, un dock ce permite conectarea altor dispozitive prin diferite porturi (HDMI, USB Type-C, etc) si un stylus cu precizie laser denumit MatePen.

Huawei spune ca Matebook va avea un pret care incepe de la 700$ si poate ajunge pana la 1600$, in timp ce accesoriile vor avea un pret de 130$ tastatura, 60$ stylus-ul si 90$ dock-ul.

https://www.youtube.com/watch?v=V48iPX23r6w

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!