SmartphonesStiri

Pretul si disponibilitatea telefoanelor Galaxy S7 in Romania

Pretul si disponibilitatea telefoanelor Galaxy S7 in Romania

Aseara, in jurul orei 20:00, Samsung Electronics a anuntat lansarea telefoanelor Galaxy S7 si S7 Edge, in cadrul unui eveniment de presa ce a avut loc in Barcelona la Mobile World Congress 2016, eveniment pe scena caruia a urcat si fondatorul Facebook, Mark Zuckerberg, pentru a promova parteneriatul pe partea de realitate virtuala cu producatorul sud coreean.

Telefoanele din gama Galaxy S7 sunt deja disponbile prin precomanda la nivel global, iar magazine precum Altex si eMAG afiseaza deja pretul pentru aceste modele alaturi de informatii despre aceasta campanie de precomenzi care incepe astazi si se incheie pe data de 11 martie 2016.

Screenshot (126)

Conform magazinului de retail eMAG, numai primii 100 de clienti care precomanda telefoanele din gama Galaxy S7 vor primi cadou acea casca Gear VR (a nu se confunda cu Gear 360), desi Samsung a anuntat ca toti cei care vor efectua o astfel de precomanda vor primi gratuit casca.

Screenshot (127)

Pretul afisat de ambele magazine este de 3.299 lei pentru modelul Galaxy S7 in variante de 32GB pe negru sau auriu, respectiv 3.699 lei pentru modelul S7 Edge.

La operatori le veti gasi la acelasi pret la liber (fara contract), iar la abonament Telekom de exemplu, le vinde incepand de la 1.199 lei, in cazul Samsung Galaxy S7, si 1.599 lei pentru Samsung Galaxy S7 Edge, la abonamentul Mobil XXL.

Pretul noilor terminale pentru utilizatorii Vodafone este de 0 Euro (TVA inclus), impreuna cu abonamentul Super RED 89, pentru S7, respectiv 59 Euro (TVA inclus), impreuna cu abonamentul Super RED 89, pentru S7 edge.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!