APLICATIIStiriWindows Phone

Microsoft a updatat Bing Maps cu peste 120TB de date si imagini din satelit si nu numai

Harti Bing

Microsoft munceste foarte intens in a-si aduce toate serviciile la zi, in special pe partea de mobile, unde concurenta cu Google – Android si Apple – iOS, este mai mult decat acerba. De curand Microsoft a adaugat peste 120 de terabytes, de date si imagini luate din satelit pentru hartile Bing, respectiv noua aplicatie de harti pentru Windows 8 / Windows Phone 8.

Se pare ca, producatorul renumitului sistem de operare Windows, nu doreste sa comita aceiasi greseala, pe care a facut-o Apple in urma cu ceva vreme, atunci cand a decis sa inlocuiasca Google Maps cu propria aplicatie de harti.

Microsoft si-a lansat propria pagina de Facebook, unde va posta saptamanal imagini si informatii despre locurile cartografiate prin satelit.

“Our latest publication of satellite imagery includes over 15 million square kilometers of new data! This month’s delivery is a sizeable 112 TB and predominantly covers South America, Africa, Asia and Europe with some additional coverage in North America and Australia.”

Compania pare sa se bucure de un real succes de la lansarea noului sistem de operare Windows 8, anuntand ca numarul de aplicatii descarcate, cat banii castigati de developeri din acestea, a crescut cu pana la 100%.

sursa Bing

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!