StiriTech

Microsoft achizitioneaza Yammer pentru suma de 1.2 miliarde de dolari

Anul trecut Microsoft a investit peste 8 miliarde de dolari in cumpararea companiei Skype. Anul acesta marele producator de Windows software, se pare ca a ajuns la un acord pentru achizitionarea companiei Yammer Inc, o companie veche de aproximativ 4-5 ani de zile ce ofera servicii de socializare gen Facebook dar strict pentru clientii de tip corporatii ce utilizeaza acest soft pentru socializare si comunicare strict doar intre angajati.

La ora actuala Yammer are peste 5 milioane de utilizatori parte a companiilor ce au acest sistem privat de socializare implementat in propriile firme, servicii ce ajuta la o mai buna comunicare cat si colaborare, permitand formarea de mici grupuri si de interactionare la liber intre angajati. Printre clientii Yammer se numara companii precum: Ford Motor, Supervalu si Deloitte.

Odata cu achizitionarea Yammer de catre Microsoft, compania isi va mentine sediul central din San Francisco, iar cei 400 de angajati ai companiei vor ramane sub actuala administrare si anume a CEO David Sacks fostul sef executive al Paypal.

sursa Reuters

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!