Microsoft achizitioneaza Yammer pentru suma de 1.2 miliarde de dolari

0

Anul trecut Microsoft a investit peste 8 miliarde de dolari in cumpararea companiei Skype. Anul acesta marele producator de Windows software, se pare ca a ajuns la un acord pentru achizitionarea companiei Yammer Inc, o companie veche de aproximativ 4-5 ani de zile ce ofera servicii de socializare gen Facebook dar strict pentru clientii de tip corporatii ce utilizeaza acest soft pentru socializare si comunicare strict doar intre angajati.

La ora actuala Yammer are peste 5 milioane de utilizatori parte a companiilor ce au acest sistem privat de socializare implementat in propriile firme, servicii ce ajuta la o mai buna comunicare cat si colaborare, permitand formarea de mici grupuri si de interactionare la liber intre angajati. Printre clientii Yammer se numara companii precum: Ford Motor, Supervalu si Deloitte.

Odata cu achizitionarea Yammer de catre Microsoft, compania isi va mentine sediul central din San Francisco, iar cei 400 de angajati ai companiei vor ramane sub actuala administrare si anume a CEO David Sacks fostul sef executive al Paypal.

sursa Reuters

Articolul precedentAsphalt 7: Heat de astazi pe Appstore la pretul de 3.5 RON
Articolul următorMicrosoft scufunda compania Nokia pe bursa odata cu anuntul facut saptamana trecuta

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.