EvenimenteStiri

Microsoft anunta evenimentul de lansare Microsoft Surface 2, de pe 23 septembrie

La inceputul acestei saptamani, Microsoft a invitat presa la evenimentul de lansare a noilor tablete Microsoft Surface 2 si Microsoft Surface 2 Pro, programat pentru data de 23 septembrie.

Evenimentul se va concentra pe lansarea noilor tablete Surface, care vor veni cu o serie de imbunatatiri pe partea hardware, printre care un procesor Intel Haswell, 8GB de RAM si un nou suport (dock) redesenat de companie pentru a imbunatati sprijinirea tabletei Microsoft Surface 2 Pro pe suprafetele plane, in timp ce Surface 2 (Surface 2 RT) va fi dotata cu un ecran Full HD si chipset Nvidia Tegra 4. E posibil ca modelul „RT” sa fie disponibil in mai multe variante / dimensiuni. Se zvoneste ca Microsoft va lansa trei variante: de 7, 8 si 10.1 inch, pe doua culori; alb si negru.

Inca nu e clar, daca Microsoft va renuntat la versiunea de Windows RT, sau daca vor fi din nou doua versiuni ale sistemului Windows 8.1, la fel cum s-a intamplat cu Windows 8 anul trecut. Sa speram ca, compania va uni cele doua versiuni intr-un singur sistem de operare, pentru a minimiza confuzia.

Deocamdata nu se stie cand vor fi disponibile noile tablete si nici pretul la care ele vor fi comercializate pe piata, dar vom sti mai multe dupa incheierea evenimentului de pe data de 23 septembrie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!