EvenimenteStiriVideos

Transmisie in direct lansarea iPhone 5S si iPhone 5C, ora 20:00 (10 septembrie)

Update: Din pacate, Apple a considerat ca nu e necesar sa transmita in direct conferinta de presa, a lansarii noilor modele iPhone 5S si iPhone 5C, in schimb au pus la dispozitie inregistrarea integrala a evenimentului de ieri, pe care o puteti urmari aici.

Apple va lansa astazi, 10 septembrie, la Cupertino (California), noile modele de iPhone cu noua versiune a sistemului de operare iOS 7. Apple a decorat inca de ieri cladirea unde va avea loc evenimentul la care va participa si presa, afisand o serie de panouri cu faimoasele buline colorate (polka dots).

Evenimentul incepe in jurul orei 19:00 (ora Romaniei). Sa speram ca Apple va transmite in direct aceasta lansare. Este stiut faptul ca Apple este foarte restrictiv cand e vorba de lansarile sale. Deobicei transmisia live este accesibila doar celor care au instalat QuickTime pe calculator sau cei care detin un produs Apple (iPhone, iPod sau iPad).

Vom reveni cu detalii daca, unde si cum vom putea viziona transmisia acestui eveniment. Pana atunci mai avem de asteptat aproximativ 45 de minute.

2 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!