AccesoriiPC DesktopStiri

Microsoft anunta setul Sculpt Ergonomic Desktop (mouse + tastatura)

Sculpt Ergonomic Desktop

Cu peste 20 de ani de experienta in periferice (ergonomice), Microsoft a lansat in aceasta saptamana noul set Sculpt Ergonomic Desktop compus dintr-o tastaura si un mouse, ambele ergonomice.

Tastatura este atractia principala a setului Scult Ergonomic Desktop. Cu un design de tip split (decupat, divizat, impartit), tastatura este usor concava (inginerii de la Microsoft au poreclit-o Manta Ray = Diavolul de mare, datorita acestei forme) si ofera un spatiu suficient de mare, pentru a crea confortul dorit atunci cand tastam. Tastele numerice au fost separate de tastatura in sine, ceea ce ajuta pe cei care folosesc frecvent aceste taste.

Mouse-ul nu este atat de spectaculos ca si tastatura, din punct de vedere al design-ului, insa ofera aceleasi elemente ergonomice, 2 butoane, un scroll si butonul Start Screen, dedicat sistemlui Windows 8.

Ambele se conecteaza foarte usor la orice calculator care ruleaza Windows sau OS X.

Screenshot 2013-08-14 at 15.31.58

Setul Sculpt Ergonomic Desktop compus din tastaura si mouse poate fi achizionat direct de pe site-ul celor de la Microsoft la pretul de $130, dar pot fi achizitionate si separat: $60 mouse-ul, $80 tastatura.

sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!