StiriTableteTech

Microsoft Surface 2 confirmata de logurile companiei AdDuplex

tableta-microsoft-surface

AdDuplex o companie specializata pe distribuirea de continut promotional (reclame) pe telefoane si tablete cu Windows 8 / Windows Phone, a dat publicitatii un raport intocmit pe data de 24 august, 2013, prin colectarea de date de pe 393 de aplicatii disponibile pe Windows Store, care utilizeaza in prezent AdDuplex SDK.

Acest raport dezvaluie un top al dispozitivele care ruleaza sistemul de operare Windows 8 / RT, top dominat de tableta Microsoft Surface RT, urmata de HP 2000, HP Pavilion, Asus Vivobook si Microsoft Surface Windows 8 Pro.

Daca pana de curand Surface RT detinea 6.2% procente in acest top, in ultima luna, datorita faptului ca Microsoft a redus pretul tabletei (inclusiv al tastaturii de tip cover), procentul a crescut pana la 9.5%.

raport-dispozitive

La capitolul producatori de dispozitive cu Windows 8 / RT, in acest raport Microsoft a urcat de pe locul 6, pe locul 3 (probabil din acelasi motiv, ieftinirea tabletei Surface RT).

Cel mai interesant capitol al acestui raport, este „New devices,” sectiune unde apare in loguri denumirea Microsoft Corporation Surface 2, o tableta ce urmeaza sa fie lansata in aceasta toamna, conform zvonurilor.

raport-producatori

Nokia apare si ea in aceste loguri cu toate ca, compania finlandeza nu a lansat o tableta cu Windows 8 / RT pana in prezent, dar despre care am auzit numeroase zvonuri (am vazut inclusiv cateva fotografii cu o tableta Nokia) cum ca ar putea lansa cel putin 1 sau 2 tablete pana la finele acestui an.

Mai multe detalii gasiti in raportul AdDuplex.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!