StiriTV

Monitorul Philips 3D (273G) de 27″ disponibil si in Romania la doar 1999 RON

Vin sarbatorile de Paste, tu ce cadou te-ai gandit sa iti faci? Stim foarte bine ca cele mai frumoase cadouri pe care le primim deobicei, sunt cele pe care ni le facem singuri, sau ma insel? Avem un pont pentru voi, in special pentru gameri. Philips aduce in Romania un monitor 3D dedicat voua – 3D Philips 273G.

Monitorul are un ecran de 27 inch (imens nu?), o rezolutie Full HD de 1920×1080 pixeli, vine insotit de ochelari 3D activi, dispune de intrari multiple HDMI si vine cu iluminare LED, oferind o experienţă unica si foarte realistă. O optiune interesant la acest monitor este aceea ca poti transforma jocurile 2D, filmele sau clipurile  in continut 3D din doar cateva click-uri cu ajutorul pachetului de software pentru PC.

Philips 273G este dotat cu tehnologia SmartImage care analizeaza imaginile afisate pe ecran ca apoi sa le ajusteze (corecteze) pentru o redare mai clara. SmartImage vine cu o gamă largă de profile ca de exemplu: Birou, Imagine, Divertisment, Economic – profil pe care il alegi in functie de aplicaţia utilizata la acel moment (fie ca te joci un joc, scrii/editezi documente, faci browsing pe internet sau vezi un film).

Desi monitorul dispune de un meniu on screen, mai mult ca niciodată în lumea agitată a gaming-ului ai nevoie de functii rapide (o usoara accesare a meniului pentru setari rapide), monitorul 3D are ca opţiune softul SmartControl PC, pentru ajustări fine, făcute cu uşurinţă prin intermediul mouse-ului.

Monitorul Philips 3D este eco-friendly pe toată durata utilizării sale, din momentul producţiei și până când va fi scos din uz. Nu conține mercur și dispune de un ambalaj 100% recilabil.

Monitorul Philips 273G este disponbil din aceasta saptamana si în magazinele din România la prețul de 1999 RON.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!