AndroidAPLICATIIStiri

Samsung Apps oferă acum, în România, opțiunea de plată prin SMS

 Samsung Electronics România a anunțat astazi lansarea opțiunii de plată prin SMS a aplicațiilor achiziţionate de pe magazinul Samsung Apps. Aceasta noua optiune de plata este disponibilă începând cu luna aprilie, atât pentru dispozitivele Bada, cât şi Android,  opțiunea completează modalitatea de plată prin intermediul cardului bancar. Astfel Samsung ne ofera o alternativa foarte simpla si sigura de a cumpara aplicatii sau jocuri, fiind necesare doar două tap-uri (clickuri) pentru orice achiziționare.

Mai multe detalii despre aceasta metoda de plata puteti citi mai jos în comunicatul de presă atasat.

 

„Samsung Apps oferă acum, în România, opțiunea de plată prin SMS

Opţiunea de plată prin SMS oferă posibilitatea de a include contravaloarea aplicaţiilor în facturile telefonice sau de a o deduce din creditul cartelei

București, aprilie 2012 – Samsung Electronics România anunță lansarea opțiunii de plată prin SMS a aplicațiilor achiziţionate din magazinul Samsung Apps. Disponibilă începând cu luna aprilie, atât pentru dispozitivele Bada, cât şi Android,  opțiunea completează modalitatea de plată prin intermediul cardului bancar.

 Noua metodă de plată este sigură și simplă, fiind necesare doar două click-uri pentru a achiziționa o aplicație. Astfel, la descărcarea unei aplicații disponibile contra cost, utilizatorii trebuie doar să selecteze opțiunea „SMS” din cadrul ferestrei pentru plată. Imediat ce achiziția a fost procesată, aceștia vor primi un SMS în care sunt anunțați că prețul aplicației va fi dedus din următoarea factură telefonică sau din creditul existent pe cartela preplătită. Noul sistem de plată va putea fi folosit atât pentru achiziționarea de aplicații premium dedicate sistemului de operare Bada, cât și celor pentru dispozitivele Android.

 Posibilitatea de plată prin intermediul facturii telefonice sau creditului cartelei preplătite vine în întâmpinarea utilizatorilor, oferindu-le o metodă simplă de a achiziţiona aplicaţii, într-un timp foarte scurt.

 Despre Samsung Electronics Co., Ltd.

Samsung Electronics Co., Ltd. este lider mondial în industria semiconductorilor, a telecomunicaţiilor, a dispozitivelor media digitale şi a tehnologiilor de convergenţă digitală, cu vânzări consolidate de 143,1 miliarde USD în anul 2011. Având aproximativ 222.000 de angajaţi în 205 de birouri din 71 de ţări, compania operează două organizații separate, pentru a coordona nouă divizii independente de afaceri: Digital Media & Communications, compusă din Visual Display, Mobile Communications, Telecommunication Systems, Digital Appliances, IT Solutions și Digital Imaging; și Device Solutions, alcătuită din Memory, System LSI și LCD. Recunoscut pentru performanța lider în industrie, conform unei serii de criterii economice, de mediu și sociale, Samsung Electronics a fost numită cea mai sustenabilă companie de tehnologie din lume în cadrul 2011 Dow Jones Sustainability Index. Vizitaţi www.samsung.com pentru mai multe informaţii.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!