PC DesktopStiriTech

Monitorul Philips Quad HD 272P4QPJKEB de 27 inch disponibil in Romania la pretul de 2650 lei

Philips 272P4QPJKES

Lansat la expozitia CeBIT 2013, din Germania, Philips aduce incepand din aceasta saptamana in Romania monitorul PLS de 27 inch cu webcam integrat și microfon pentru conferințe.

Calitatile noului monitor constau in rezolutia Quad HD, posibilitatea de a vedea doua imagini din surse diferite in acelasi timp si existenta unui webcam integrat ce face mai usoara colaborarea dintre angajatii unei multinationale.

Monitorul Philips 272P4QPJKEB este disponibil in Romania la un pret de 2650 Lei. Pentru mai multe informatii accesati comunicatul de presa atasat ceva mai jos.

[showhide]

București,17 aprilie 2013 –  Philips a lansat monitorul 272P4 cu diagonala de 27 inch, webcam integrat și microfon pentru conferințe. Panelul PLS oferă claritate mare a detaliilor iar funcția MultiView le permite utilizatorilor să vadă două imagini din două surse diferite în același timp, fară să existe compromisuri în ceea ce privește claritatea lor.

Monitorul Philips 272P4QPJKEB folosește cel mai nou panel PLS Quad HD, ce oferă o rezoluție de 2560 x 1440 pixeli, utilă pentru aplicații grafice și randări de imagine, CAD-CAM, dar și pentru documente bogate în detalii sau rapoarte financiare stufoase. Toate beneficiază de imagini în spațiul de culoare sRGB și adâncime a culorii pe 8 biți.

Cu ajutorul funcției MultiView, utilizatorii pot experimenta o lume a conectivității, putând aduna dispozitive multiple și rula conținutul simultan pe ecran. Calitatea monitorului își dovedește eficiența: claritatea detaliilor este vitală pentru a asigura productivitatea fără urme de oboseală. Și, odată ce productivitatea de la birou ține și de colaborarea cu ceilalți, monitorul dispune de un webcam și microfon cu care utilizatorii pot comunica cu clienții și colegii din alte reprezentanțe ale firmei. Ecranul monitorului este destul de mare pentru ca experiența video-conferințelor să fie una plăcută.

Noul monitor PLS 272P4 este conceput să-i țină pe oameni conectați. Pe lângă interfața HDMI, monitorul oferă posibilități de conectivitate precum USB 3.0 și DisplayPort, un mod de conexiune între PC și monitor ce se realizează printr-un cablu de până la 15 metri lungime și care oferă un transfer de date de 21,6 Gbps/secundă, cu rate de refresh fără timpi de așteptare. În plus, există posibilitatea de a crea conexiuni a monitoarelor de tip “daisy-chain”.

Monitorul are grijă de sănătatea utilizatorilor: oboseala apare mai greu, SmartErgoBase permițând ca ecranul să fie coborât aproape de nivelul biroului pentru un unghi de vizionare confortabil. Tehnologia PowerSensor închide ecranul ori de câte ori utilizatorul pleacă din fața monitorului, acțiune ce nu doar că reduce din energia la electricitate cu până la 80% dar și prelungește viața monitorului.

Philips 272P4QPJKEB este disponibil în România la următoarele prețuri: 2100 Lei (fără TVA inclus) și 2650 Lei (cu TVA inclus).

Specificații tehnice – Philips LCD Monitor with webcam and MultiView

LCD panel type, size 27″ (68.6 cm) PLS LCD
Backlighting technology W-LED
Optimal resolution 2560 x 1440 @ 60 Hz
Viewing angle 178º (H) / 178º (V), @ C/R > 10
Brightness 300 cd/m²
SmartContrast ratio 20,000,000:1
Pixel pitch 0.233 x 0.233 mm
Display colors 16.7 M (True 8 Bit)
Smart Response time (typical) 6 ms (gray to gray)
MultiView PiP/PbP mode, 2x devices
Connectivity USB 3.0 x 3
Signal Input: DVI Dual Link (digital, HDCP), DisplayPort, HDMIx2Sync Input: Separate Sync, Sync on Green

Audio In/Out: PC audio-in, Headphone out

Signal Output: Display Port for daisy-chaining devicesStand:Height adjustment

Pivot

Swivel

Tilt function150 mm

90 degree

-65/+65 degree

-5/+20 degreeCertificates and approvalsEnergy Star 6.0, EPEAT Gold, PowerSensor, RoHS, TCO Edge, PVC / BFR free housing, Lead free, Mercury free

 

[/showhide]

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!