ANDROIDGamingSmartphonesStiri

Need For Speed Most Wanted oferit gratuit primilor 100.000 de clienti, care achizitioneaza un Galaxy S4

Screenshot_2013-04-17-14-37-24

Astazi se lanseaza in mod oficial telefonul Samsung GALAXY S4 in Romania, ocazie cu care Samsung anunta ca pentru noul flagship a fost dezvoltata o editie speciala a jocului Need for Speed ​​Most Wanted, unul dintre cele mai bine vandute jocuri la nivel international. Compania Electronic Arts (EA), creatoarea jocului, a realizat o versiune optimizata pentru dispozitivele Samsung care va include elemente de brand si va fi disponibila pentru descarcare pe Samsung Games.

Ca parte a acestui parteneriat, Samsung si EA ofera primilor 100.000 de clienti GALAXY S4 din Europa posibilitatea de a descarca aplicatia gratuit, prin intermediul Samsung Hub. Parteneriatul incheiat cu EA este unul dintr-o serie de acorduri care au fost stabilite cu mai multi furnizori importanti de continut in vederea livrarii de continut bogat si de calitate prin intermediul Samsung Hub, cu ocazia lansarii Samsung GALAXY S4 in intreaga Europa.

„Unul dintre angajamentele pe care Samsung și le-a asumat la nivel de companie este de a oferi consumatorilor săi cea mai bună experiență de utilizare, iar dezvoltarea și oferirea de conținut bogat este un alt aspect care stă la baza viziunii noastre. Suntem încântați să putem oferi o versiune special dezvoltată pentru Samsung a unuia dintre cele mai bine cotate jocuri video la nivel internațional, dezvoltat de către unul dintre cei mai importanți producători de jocuri video din lume. Pe lângă acest lucru, am încheiat și alte parteneriate cu furnizori importanți de conținut prin intermediul cărora să ne respectăm promisiunea de a deschide o lume de noi posibilități pentru consumatorii noștri”, a declarat Lee Epting, Vicepreședinte al Media Solution Center pentru Europa în cadrul Samsung Electronics Europa.

Glenn Roland, Vicepreședinte al diviziei New Platforms și OEM în cadrul EA a declarat: „Parteneriatul încheiat pentru dezvoltarea unei versiuni speciale de joc pentru GALAXY S4 de la Samsung va aduce la îndemâna pasionaților de jocuri o experiență de joc de neegalat. Pe lângă această versiune a „Need for Speed ​​Most Wanted” compania EA a realizat pentru Samsung și optimizări ale altor versiuni de jocuri”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!