EvenimenteSmartphonesStiri

Moto G 4, Moto G Plus si Moto G Play anuntate de Lenovo

Moto G 4, Moto G Plus si Moto G Play anuntate de Lenovo

Lansarea de saptamana aceasta reprezinta un punct istoric pentru industria mobila, deoarece, semnifica disparitia brandului Motorola asa cum il stiam pana acum, facandu-i loc brandului Lenovo Moto.

Astfel, chinezii au lansat la mijlocul acestei saptamani nu unul, ci trei telefoane sub seria Moto G: Lenovo Moto G 4, Moto G Plus si Moto G Play.

Moto G Play este cel mai slab echipat dar si cel mai accesibil ca pret. De fapt, este un Moto G 3rd gen, ceva mai rafinat si cu o oarecare protectie la apa. In ceea ce priveste hardware-ul, G Play, va sosi echipat cu un ecran 720p HD de 5″ in diagonala, cu procesorul quad-core Snapdragon 410, 2GB memorie RAM, 16GB spatiu intern pentru stocare date, camere foto de 5 si 8 megapixeli, o baterie de 2.800 mAh si va rula o versiune stock (curata) Android 6.0 Marshmallow.

Moto G 4, Moto G Plus si Moto G Play anuntate de Lenovo

Moto G Plus si Moto G 4 vor beneficia de un ecran Full HD cu diagonala de 5.5″, de procesorul octa-core Snapdragon 617, o baterie de 3.000 mAh, incarcare rapida (6 ore de utilizare pentru o incarcare de 15 minute) si sistemul Android, versiunea Marshmallow.

Moto G Plus Black Front Back

Moto G Plus va dispune de o camera principala de 16MP cu senzor OmniVision PureCell Plus si autofocus hibrid, si va fi comercializat in variante de 16/32 si 64GB spatiu stocare cu 2/3 si 4GB memorie RAM. Pretul de pornire pentru Moto G Plus este de 180 de euro si creste in functie de dotarile optionale. Sa mai spune ca acest model este singurul care va beneficia de un senzor de amprente foarte rapid.

Moto G 4 nu va dispune de un senzor pentru amprente, insa, va sosi echipat cu o camera principala de 13MP capabila sa filmeze in format Full HD si 16/32GB spatiu de stocare intern + 2GB memorie RAM.

https://www.youtube.com/watch?v=Y2gSyGRs2j0

https://www.youtube.com/watch?v=etlYaT_nDCc

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!