Stiri

Moto G Dual SIM primeste actualizare Android 4.4.2

Moto G Dual SIM

Moto G Dual SIM primeste o actualizare de software la versiunea Android 4.4 KitKat.

Anul trecut Motorola anunta ca Moto X si Moto G vor primi actualizari de software la versiunea Android 4.4. Acest lucru s-a intamplat deja pentru ambele modele, insa intre timp Motorola a lansat si o varianta Moto G Dual SIM pe care o gasim in acest moment pe piata locala, si care urmeaza sa primeasca aceasta actualizare de software la versiunea KitKat.

Moto G Dual SIM primeste actualizare Android 4.4.2 chiar mai repede decat ne asteptam, noul firmware este distribuit in Asia si e posibil sa fie disponibil si utilizatorilor din Romania in urmatoarele zile.

moto-g-dual-sim-actualizare

Actualizarea de software aduce telefonul Moto G Dual SIM de la versiunea de Android 4.3 la Android 4.4.2, precum si o serie de imbunatatiri la nivel de performanta a telefonului, precum si a camerei foto (focus mai bun). Din pacate, nu va va aduce suport pentru limba romana.

Cei care detin un astfel de model sunt rugati sa verifici daca update-ul este disponibil pentru telefonul lor si eventual sa revina pe acest articol cu comentarii legate de fiabilitatea firmware-ului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!