AndroidANTIVIRUSAPLICATIIStiri

Top 7 aplicatii Android recomandate elevilor

Top 7 aplicatii Android recomandate elevilor de gimnaziu si liceu.

Pentru ca de astazi au inceput oficial cursurile in invatamantul primar, gimnazial si liceal, am ales sa recomandam in aceasta editie 7 aplicatii Android de pe Google Play store utile elevilor la scoala. Tin sa mentionez ca nu recomand unele dintre aplicatii pentru o utilizare intensa, deoarece profesorul corector nu cred ca va aprecia o lucrare scrisa pe care a mai vazut-o in trecut.

aplicatii Android

7. Tabelul periodic

Fie ca esti pasionat sau nu de chimie, tabelul lui Mendeleev trebuie sa fie obligatoriu la orice elev in ora de chimie si, se mai intampla sa-l uiti acasa. Nici o problema! Avand smartphone-ul cu Android, nu trebuie sa te mai stresezi cu obsesia uitarii unui element util la o ora, acasa.

Descarca Tabelul periodic de aici.

6. Scientific Calculator

Nu incurajez folosirea intensa a acestei aplicatii, insa cand chiar e nevoie, Scientific Calculator este o aplicatie perfecta pentru a realiza calcule complexe.

Descarcati Scientific Calculator de aici.

5. Scribd – Read Unlimited Books

Aplicatia Scribd este o librarie digitala cu o interfata foarte bine pusa la punct atat mobile (apk), cat si web. Folosirea aplicatiei pentru copierea eseurilor nu este recomandata.

Descarcati Scribd de aici.

4. Transport Urban

Transport Urban este un planificator de rute pentru orasele Bucuresti (RATB & Metrorex), Brasov (RATBv), Constanta (RATC), Cluj-Napoca (RATUC), Iasi (RATP), Ploiesti (RATP) si Timisoara (RATT). Interfata este una foarte bine realizata si o consider o aplicatie foarte utila pentru elevi, deoarece cu ajutorul ei pot sa vada de oriunde, ora la care pleaca urmatorul mijloc de transport in comun.

Descarcati Transport Urban de aici.

3. Event Flow Calendar Widget

Event Flow este o aplicatie de tip widget cu care elevii si nu numai, isi pot planifica evenimentele pe o interfata mai moderna decat Google Calendar.

Descarcati Event Flow Calendar Widget de aici.

2. Do Task & To-do List

Do Task este o aplicatie cu o interfata foarte eleganta cu ajutorul careia puteti lua notite foarte usor si rapid.

Descarcati Do Task & To-do List de aici.

1. Do Not Disturb

O consider cea mai utila aplicatie pentru un elev, datorita functionalitatii si posibilitatii de programare a timpului in care nu vrem sa fim deranjati de telefon, in mod special in ore.

Descarcati Do Not Disturb de aici.

Trebuie mentionat ca astazi se implinesc 4 saptamani de recomandare de aplicatii, prin urmare suntem la cea de-a patra editie si am nevoie de sustinerea dvs. pentru a putea continua cu acest top. Va rog sa imi spuneti daca pana astazi cel putin o aplicatie v-a fost utila? Care a fost aceasta?

Un comentariu

  1. Transport Urban chiar este utila. Mi-am instalat Scribd mai mult pentru carti, sa vad acasa pe tableta cum e.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!