SmartphonesStiri

Moto S (nume de cod Shamu) unul din noile telefoane flagship Motorola?

Moto S

Moto S, folie protectoare.

De curand, am avut parte de primele detalii concrete despre un smartphone/phablet care poarta numele de cod Motorola Shamu si, despre care se zvoneste, ca ar putea fi noul Nexus 6 ce urmeaza sa fie lansat de Google in toamna acestui an, impreuna cu noua versiune a sistemului de operare Android (Android L).

Peste weekend au aparut noi informatii legate de acest dispozitiv nume de cod Shamu, insa, de aceasta data, el este legat de numele Moto S. Se pare, ca Motorola va lansa un nou device in curand, pe langa Moto X2, Moto G2 si ceasul Moto 360 care sunt aspteptate sa debuteze pe data de 4 septembrie, in cadrul unei conferinte cu presa, ce va avea loc la Chicago.

Moto-S-Verizon

Din punct de vedere al specificatiilor, Moto S va fi o „bestie”, deoarece va beneficia de un ecran AMOLED cu rezolutie 2K (2560 x 1440) si o densitate a pixelilor imensa pentru un device mobil – 640 dpi , un procesor Snapdragon 805 tacat la frecventa de 2.5GHz, un GPU Adreno 420, 3GB de RAM, o camera foto de 13MP si cea mai noua versiune Android.

Mai jos aveti clipul care ne prezinta folia de protectie pentru ecranul modelului Moto S.

sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!