AccesoriiStiri

MiVue 568 Touch, camera video cu GPS incorporat lansata de Mio

mivue 568 touch

Mio MiVue 568 Touch, camera video cu GPS incorporat si alerte radar actualizate pe viata

Mio, unul dintre cei mai mari producatori de dispozitive GPS la nivel mondial, lanseaza in Romania, MiVue 568 Touch, camera video cu touch screen, GPS incorporat si care notifica soferii de apropierea de camerele de supraveghere amplasate pe traseele parcurse.

MiVue 568 Touch are un display tactil de 2.5 inch, alaturi de un receptor GPS incorporat care permite urmarirea traseelor. Camera inregistreaza secvente video, directia, viteza, dar si coordonatele geografice, sincronizandu-le cu Google Maps. Acest nou model semnaleaza soferului si locurile unde sunt amplasate camerele video de supraveghere din trafic, atat vizual cat si sonor, indicand si viteza curenta a autovehiculului, limita legala, dar si distanta ramasa pana la punctul de supraveghere video.mivue 568 touch

Fiecare utilizator isi poate actualiza gratuit baza de date a dispozitivului Mio MiVue 568 Touch, pe toata durata utilizarii dispozitivului. Camera are posibilitatea de a inregistra la o rezolutie inalta full HD (1920 x 1080) cu 30 FPS (cadre pe secunda), alaturi de un unghi larg de 130 de grade, dar si de a  Totodata, dispozitivul dispune, bineinteles, si de un microfon incorporat.

Senzorul G integrat, cu 3 axe, inregistreaza directiile de deplasare pe o diagrama cu unde. Aceasta diagrama arata punctul de provenienta si forta impactului, chiar si in cazul in care exista o coliziune auto din spate. MiVue 568 Touch poate inregistra si proteja un fisier de stergeri accidentale, atunci cand senzorul de soc va depista o modificare neasteptata a miscarii autovehiculului. Dispozitivul mai are integrat si Parking mode, ce ofera o supraveghere continua a locului unde este parcat autoturismul. La detectarea oricarei miscari in raza senzorului, camera video incepe inregistrarea automat.

Prestul acestui dispozitiv Mio MiVue 568 Touch este de 850 de lei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!