AndroidSmartphonesSOFTWAREStiri

Xperia M2 primeste actualizare Android 4.4

Xperia M2 primeste actualizare Android 4.4

Xperia M2 primeste actualizare Android 4.4 KitKat, asa cum promitea Sony in urma cu aproximativ doua luni de zile.

In luna februarie la Mobile World Congress, Sony lansa modelul de varf Xperia Z2 impreuna cu modelul Xperia M2, o varianta mai accesibila a modelului flagship. De atunci, Xperia M2 a trecut si pe la noi, iar rezultatele testelor noastre le puteti afla din review-ul complet al acestui smartphone.

Astazi, avem o veste buna pentru posesorii de Xperia M2, si anume, Sony a anuntat pe blogul oficial ca, incepand de astazi Xperia M2 primeste actualizare Android 4.4, astfel, telefonul face un salt mare de la Android 4.3 JellyBean la versiunea KitKat. Actualizarea soseste la doua luni distanta de la data cand producatorul nipon promitea o actualizare de software pentru o serie de terminale din gama Xperia.

Actualizarea de software este disponibila treptat (sloturi limitate pentru download pe serverele Sony) si variaza in functie de tara si/sau operatorii de care aceste model este legat sau nu. Softul va fi distribuit printr-o notificare wireless sau cu ajutorul pachetului Sony PC Companion Tool si este valabila pentru modelel Xperia M2 si Xperia M2 Dual.

Pentru mai multe informatii despre ceea ce contine aceasta actualizare (change log) vizitati link-ul sursa.

sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!