SmartphonesStiri

Imagini de presa cu Motorola X+1 sub sigla operatorului Verizon

motorola x+1

Motorola  X+1 surprins in cateva imagini de presa

@evleaks, una dintre sursele serioase care se ocupa cu publicarea de informatii despre lansarea viitoarelor dispozitive, fie ele smartphone-uri sau tablete, a anuntat acum cateva saptamani ca se retrage din acest „job”, insa nu inainte de a oferi un mic cadou, si anume cateva imagini de presa cu un presupus Motorola X+1 sub sigla operatorului telecom american, Verizon Wireless.

Numele de Motorola X+1 sau Moto X+1 / Moto X2 nu e un nume final, deci ne-am putea astepta la o schimbare in viitoarele informatii publicate online, sau chiar in urma unui anunt oficial. Pana atunci, in imaginea de mai sus puteti observa flagship-ul in 2 culori: negru si alb si o varianta cu capac din lemn. De asemenea, putem vedea ca smartphone-ul s-ar putea lansa exclusiv pentru operatorul Verizon Wireless, datorita logo-ului implementat pe partea din spate a terminalului.

Motorola gazduieste un eveniment de presa la Chicago, pe 4 septembrie, unde lumea asteapta lansarea noului smartphone Moto G2, dar si a smartwatch-ului Moto 360. Astfel, la acest eveniment am putea face cunostinta cu Moto X+1, posibil sub alt nume.

sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!