Camere FotoStiri

Cyber-Shot DSC-KW1 camera cu aspect de sticla de parfum pentru selfies

Cyber-Shot DSC-KW1

Cyber-Shot DSC-KW1.

Zilele trecute va relatam ca Sony ar putea lansa o camera foto cu aspect de sticla de parfum si, iata ca, producatorul nipon a oficializat astazi aceasta noua camera din gama Cyber-Shot dedicata doamnelor si domnisoarelor pasionate de selfie-uri.

Cyber-Shot DSC-KW1 este o camera compacta care are un aspect ciudat si, totodata elegant. Aceasta camera cu un pret destul de piperat este echipata cu un senzor de 19.2MP si o deschidere de unghi de F2.0, iar distanta de focalizare este de 21mm. Camera care tine loc de „capacul” sticlei de parfum, este rotativa pana la un unghi de 180 de grade, astfel, ca poate fi utilizata si ca o camera normala compacta, nu doar pentru selfie-uri.

Camera Sony Cyber-Shot DSC-KW1 este dotata cu un ViewFinder de 3.3 inci in diagonala, beneficiaza de conectivitate WiFi si tehnologie NFC. Sa mai spunem ca aceasta camera este accesorizata cu cristale Swarosvki, acesta fiind si motivul pentru care costa aproximativ 850 de dolari.

Cyber-Shot DSC-KW1 va fi comercializata abia de pe la sfarsitul lunii septembrie, deocamdata nu avem informatii, daca ea va fi disponibila si la noi.

sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!