AndroidSmartphonesSOFTWAREStiri

HTC One primeste Android 4.4.3 in Romania (modelul 2013)

HTC One primeste Android 4.4

HTC One primeste Android 4.4.3 in Romania de saptamana aceasta.

In cazul in care nu ati facut upgrade de la HTC One (M7) la noul HTC One (M8) si va doriti o actualizare de software la cel mai bun telefon din 2013, atunci trebuie sa stiti ca HTC a inceput sa distribui o actualizare de software pentru M7 in Europa, primele tari care beneficiaza de acest sfotware sunt Slovacia si Romania.

Actualizarea este distribuita sub forma unei notificari de download (descarcare) OTA, astfel ca, va recomandam sa utilizati o conexiune WiFi stabila si cel putin 50% baterie, pentru a evita problemele de orice natura in timpul efectuarii acestei actualizari.

Noua versiune de firmware va fi build 6.09.401.5 dupa instalare, fisierul are dimensiunea de aproximativ 550MB si contine toate bug fix-urile si imbunatatirile aduse de Android 4.4.4, desi versiunea va fi Android 4.4.3 KitKat. Astfel, veti beneficia de o experienta similara cu cea de pe One M8.

Review-uri la produsele HTC:

Daca aveti intrebari sau ati reusit sa instalati noul build va rugam sa ne lasati un comentariu pe acest articol legat de noua experienta software.

sursa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!