SmartphonesStiri

Motorola XT1068 a doua generatie de Moto G fotografiat inainte de lansare

Motorola XT1068

Motorola XT1068 a doua generatie de Moto G in prima fotografie inainte de lansarea lui pe piata?

Acum ceva mai bine de un an de zile Motorola avea probleme mari financiare, probleme care sau rezolvat foarte rapid odata cu lansarea serie de telefoane Moto (Moto X, Moto G si Moto E). Aceasta serie de smartphone-uri, i-au adus companiei vanzari de milioane de unitati propulsand Motorola in topul celor mai cautati producatori de telefoane mobile cu Android de pe piata.

Anul acesta Motorola pregateste lansarea noului val de telefoane cu Android, atat din seria Droid cat si Moto. Conform numeroaselor zvonuri din mass media Motorola va lansa noul model de Moto X ce ar putea purta denumirea Moto X+1, o noua generatie de Moto G si Moto E.

Astazi a fost data publicitatii o imagine care ne arata un smartphone care seamana destul de mult cu un Moto E, insa conform sursei, este vorba de a doua generatie de Moto G. Daca inspectati cu atentie elementele de design ale telefonului din imagine, observati ca grilajul ear-piece-ului de sus este mai lung, in comparatie cu cel de pe Moto E. Sursa acestei fotografii sustine ca ar fi vorba de Motorola XT1068, a doua generatie de Moto G.

Referitor la specificatiile lui Motorola XT1068, sursa sustine ca telefon va beneficai de aceiasi rezolutie 1280 x 720 pixeli (probabil si aceiasi dimensiune a ecranului, un procesor quad-core ARM V7  (VFPv4 NEON), un GPU Adreno 305, o camera foto mai buna de 8MP si suport dual SIM.

sursa | via

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!